Ružičasta boja

Iako je ljeto uskoro gotovo, a stiže nam šarena jesen, ove boje će posebno dominirati u tom razdoblju. No, dobro je što se mogu početi već sad i kada će ljeto završiti.

Ako voliš boje, onda moraš znati za ove koje će se nositi nakon ljeta! Nosit će se u apsolutno svim kombinacijama, modnim dodacima, obući i svemu drugome! U pitanju su vesele boje, ali opet malo tamnije i hladnije jer su ipak prilagođene hladnijem vremenu koje nam dolazi. Radi se o bijeloj, svevremenskoj boji s kojom ne možeš pogriješiti, kraljevsko plavoj, tamnosmeđoj, ružičastoj, tamnijoj žutoj i tipičnoj crnoj boji.

 

 

 

 

Osim ovih, izdvaja se i jedan drugačiji model, a to su svjetlucave stvari u zlatnim, srebrnim i rozim tonovima. Ne u smislu šljokica, već svjetlucavih materijala koji će dominirati i podići atmosferu tijekom hladnijeg i tmurnijeg vremena. Zanimljivo je i to što su sve ove boje većinom kompatibilne, pa se mogu kombinirati i zajedno.

 

 

No, svaka od ovih boja izgleda i odlično sama za sebe, a to se odnosi na outfite u kojima prevladava upravo jedna od ovih boja. Ne samo da će se nositi u ostatku ove godine, već one koje su toplije i svijetlije možeš nositi već i sada, bez obzira što će ljeto uskoro završiti.

Jesenski outfit Ovo će biti jesenski hit: Sako iz H&M-a koji zbog jednog detalja izgleda puno skuplje nego što je

Dada Rutović Male tajne cura koje se dobro odijevaju i imaju super stil – one će se uvijek držati ovih pravila

Ljeto Moda boje boje u trendu jesen modne vijesti outfiti Modne kombinacije

Još vijesti