Slika nije pronađena

Dosta cura ima prepune ormare odjeće gdje mogu kombinirati doslovno bilo kakav outfit. No, i dalje većina njih se nađe u situaciji kada pomisli da zaista nema što obući jer u tom trenutku ne može pronaći komade koji bi činili dobar outfit.

Prepun ormar odjeće i dalje nije garancija da cure uvijek osmisle modnu kombinaciju iz prvog pokušaja. Zbog toga se često nađu u situaciji da nemaju ništa za obući, a razlog tome su određene greške koje radimo apsolutno svi. U ormaru nam se često nalaze stvari koje ne možemo iskoristiti zbog nekih određenih razloga, a da bi izbjegla takve situacije, kako piše SHEmazing, provjeri koje su to greške za koje smo sigurni da ih radiš i ti.

1.Kupuješ previše sličnih ili istih komada

Svi imamo svoj stil koji nam odgovara i u kojem se najbolje osjećamo, ali nekada možda pretjeramo s količinom istih stvari u ormaru. To su stvari poput crnih traperica, tajica ili majica s kapuljačom koje često nosimo. Tada uvijek imamo osjećaj da nemamo što za obući jer cijelo vrijeme nosimo isto, a i drugi misle kako smo često u istim stvarima, bez obzira na to imamo li 10 komada crnih traperica u ormaru.

2.Kupuješ neobične komade odjeće koji su tada u trendu

 

 

Trendovi su dobri i postoji mnogo stvari koje su lijepe, a da trendaju. Međutim, kupovanje samo one odjeće koja je tada u trendu nije dobro jer ih je teško zajedno kombinirati, a i neke od njih vrlo brzo izađu iz mode pa ih ne možemo više obući, pogotovo ako si ona osoba koja nosi sve što je u modi.


3.Ne kupuješ ono što ti stvarno treba

Ti si u shoppingu ne kupuješ ono što ti treba, nego ono što vidiš i što ti se svidi. To nekada nije loše, ali ipak bi ti shopping trebao biti organiziraniji jer ti se u ormaru skupljaju stvari koje si kupila impulzivno, a ne znaš kako ih kombinirati. Takve stvari se najčešće dogode kada kupuješ na sniženjima gdje je sniženo doslovno sve, ali bi ipak trebala pripaziti kod takvih stvari i kupovati točno ono što ti često treba da upotpuniš neki outfit.

4.Nemaš dovoljno odjeće za prijelazna razdoblja

 

Proljeće i jesen su prijelazna razdoblja u godini kada se je najgore oblačiti jer je tijekom dana, u većini slučajeva, vruće, dok je ujutro i navečer hladno. U tim situacijama trebaš imati puno slojevite odjeće, poput običnih majica dugih i kratkih rukava koje ti možda nemaš jer ti u ormaru uglavnom prevladavaju ili zimski džemperi ili ljetne, kratke haljinice. Upravo zbog toga bi trebala imati više običnijih stvari u ormaru koje ti mogu olakšati prijelazna razdoblja.

Pogledajte još:

Haljine s jednim detaljem će biti hit ovog proljeća – skrivaju dio tijela koji je curama trn u oku

Frizure koje nikada ne izlaze iz mode: Ove su uvijek u trendu i s njima nećeš pogriješiti

Cura pokazuje kako outfiti koje viđaš na Instagram modelima stoje onima koje nose broj odjeće 40

Moda Modne kombinacije greške outfiti

Još vijesti