Dada Rutović

Kupiti skupu odjeću i nositi ju svu zajedno nije formula koja će te dovesti do dobrog izgleda. Uopće nije bitno koliko košta odjeća koju nosiš i gdje ju kupuješ. Da bi dobro izgledala, bitne su neke druge stvari.

Isto kako kupovanje skupe odjeće ne garantira da ćeš izgledati dobro, isto tako, ni kupovanje odjeće koja je uvijek u trendu ne znači da ćeš izgledati dobro. Kako bi se glave okretale za tobom jer svojim odjevnim kombinacijama hvataš poglede, treba ti još nešto više. Stil. Čak i ako ti se čini da nemaš stila, garantiramo da nije tako i da samo moraš pronaći onaj u kojem se osjećaš ugodno i gdje će ti slaganje odjevnih kombinacija ići kao od šale. I uvijek je dobra ideja pokupiti koju lekciju od onih čijem se stilu diviš. Cure koje svojim outfitima očaravaju druge, drže se ovih malih tajni.

1.Prije kupovine isprobaju odjeću i ne kupuju ono što im ne stoji kako treba
Nema kupovine odjeće za koju misliš da će možda bolje izgledati kada malo izmršaviš ili koja ti ne stoji dobro jer nije u tvojoj veličini. Ako ne izgleda dobro, ne kupuješ. Previše te steže, nije ti sjelo dobro na ramenima, preširoko je…onda vratiš i zaboraviš na to.

 

 

2.Znaju koje im boje stoje
Ne stoje svima sve boje. To ovisi o tvom tenu, boji kose, očiju, raspoloženju… Moraš pronaći paletu boja koja baš tebi dobro stoji i u kojoj se osjećaš najugodnije. Za nekoga će to biti krem boje, za drugoga ružičasta, a za trećega tamne i crne. Kada pronađeš svoju boju, drži se outfita koji su u tim nijansama.

Hailey Bieber Hailey Bieber uvijek izgleda odlično: 7 malih modnih trikova koje i ti možeš ukrasti od nje

3.Ulaze u SVE dućane
Nikada ne znaš gdje možeš pronaći prave dragulje, pogotovo kada su sniženja! Nemoj biti takva da ti bude ispod časti ući u Second Hand ili H&M ili Zaru. Svaki dućan može imati neki komad koji će baš biti idealan za tebe. Cure koje imaju super stil nikad se neće odijevati u samo jednom ili dva dućana.

 

 

4.Uvijek izgledaju malo sređenije od ostalih
Ali ne puno. Samo malo je dovoljno da se izdvoje, ali da i dalje izgledaju odjeveno za prigodu. Jedan komad odjeće, cipele, nakit, frizura, nešto neka bude ta jedna stvar kojom ćeš podignuti cijeli izgled, nešto što će odskakati. I zbog te ćeš jedne sitnice izgledati sređenije od drugih.

5.Ne prate modne trendove
Apsolutno neće skočiti na svaki modni trend koji dođe. Nose ono što im se sviđa i što znaju da stoji dobro na njihovom tijelu. Samo zato što je nešto sada in, ne znači da to trebaš nositi. Od trendova koji su tu, odaberi onaj (ili nijedan nekada) koji ti odgovara. Ako ćeš samo slijepo pratiti trendove izgledat ćeš kao kopija jer većina se odijeva onda isto.

 

 

6.Ne zamaraju se tuđim mišljenjima
Najbitnija stvar je da se tijekom slaganja outfita ne zamaraš s tim što će drugi reći. Dok god nikoga ne vrijeđaš, nisi previše gola i poštuješ pravila odijevanja za mjesto gdje ideš, nema potrebe zamarati se s time što će drugi misliti ili reći. Oni koji imaju super stil odijevaju se za sebe, a ne za druge.

Moda Kako pronaći svoj stil odijevanja? Trebaš proći ovih 5 koraka i na kraju ćeš ga imati

7.Prije nego nešto kupe, razmisle u koliko će outfita to moći nositi
Ako neku majicu možeš u glavi spariti samo s jednim hlačama, to je znak da ti taj komad odjeće ne treba. Ne uklapa se u tvoj stil i samo natrpavaš ormar sa stvarima koje ti ne trebaju i koje ne možeš nositi s ničim. I onda ispadne da uvijek nosiš istih 5 outfita jer ne možeš komade odjeće koje imaš kombinirati drugačije.

Moda stil outfit Izgled cure koje imaju stila male tajne pravila dobar stil

Još vijesti