Jesenski outfiti

Kožne hlače mogu biti mrvicu nezgodne za nositi svaki dan jer ne želiš izgledati presređeno ili kao da si se spremila za ludi party, a zapravo ideš na predavanje ili na kavu. Kada ne znaš kako ih nositi, ovi su outfiti siguran izbor.

Ne trebaš se bojati kožnih hlača ili ih preskakati u svakodnevnim odjevnim kombinacijama. One su ove godine jedan od najvećih jesenskih trendova pa ako ti se sviđaju, sada je idealno vrijeme da ih nosiš do besvijesti. Kada pronađeš idealne kožne hlače, bilo da su s uskim ili širokim nogavicama, ali da su ti udobne, zašto ih ne nositi non stop? Pašu savršeno uz jesensko vrijeme i jesensku odjeću. Kada ti ponestane ideja kako ih nositi ili ne znaš s čim bi ih kombinirala, a da izgledaju dobro za svaki dan, evo ideja.

Na uggsice i običnu majicu

 

 

Uggisce i kožne hlače na prvu ne zvuče kao dobra ideja, ali u ovoj kombinaciji nam izgledaju baš dobro. Pomaže što su hlače široke, na one uskog kroja bi moglo izgledati malo čudnjikavo. Pošto su kožne hlače komad koji sam po sebi privlači poglede, najbolja je ideja s majicom ići na što jednostavniju opciju.

Na hoodicu i kožnu jaknu

 

 

U casual izdanju može na kožne hlače proći i obična hoodica. Nemoj se bojati da će koža na kožu izgledati previše! Dapače, ovo je nekada baš super ideja. Možda ćeš izgledati malo opasno, ali i to je vibe.

Koža na kožu, ali u različitim bojama

 

 

U ove hladnije dane nekada niti ne skidamo jaknu i ona postaje bitan dio outfita. Svi imamo neku kožnu jaknu, a da ne bi izgledala crno od glave do pete, možeš ju nositi s kožnim hlačama u nekoj drugoj boji. Smeđe ili bordo crvene kožne hlače su baš ono što će u te u takvom trenutku spasiti.

Uz sako

 

 

Domaća modna influencerica Pamela Badžek nosila je jednu kul odjevnu kombinaciju koja će biti za one malo hrabrije. Budi sigurna da će se za tobom glave okretati. Iako nije ništa posebno, hlače i sako s remenom, svejedno izgleda totalno instagramerski i svjetski.

Na krznene i mucaste stvari

 

 

Puloveri i jaknice koji su krzneni ili dlakavi mogu isto izgledati dobro na kožne hlače. Ova dva komada odjeće izgledaju totalno različito i mogli bi reći da su na neki način suprotnosti, ali baš zbog toga možda idu tako dobro zajedno.

Na shaket ili kariranu košulju

 

 

TikTokerica Dada nosi svoje kožne hlače u outfitu koji je za malo toplije dane, ali dala je super ideju – koža i karirano. Najbolje je ne pretjerivati s bojama i staviti ispod jakne ili košulje običnu crnu majicu – i bez brige si, izgledaš super.

Uz običnu zimsku majicu s natpisom

 

 

Majice s natpisom mogu pomoći da ljudima pokažeš svoju osobnost ako te i ne poznaju. Nekima su drage, nekima nisu, ali ako tebi jesu, zašto ih ne nositi. Ako imaš najobičniju širu zimsku majicu, ona može ići na kožne hlače, pogotovo ako su ti hlače crne boje. Ovakvi puloveri izgledaju casual, hlače sređenije i kada ih spojiš – spremna si za u grad.

Moda jesen kožne hlače kako nositi s čim nositi modna inspiracija outfiti odjevne kombinacije

Još vijesti