Svečani outfiti

Što ćeš nositi za rođendan ovisi najviše o tome gdje ćeš ga i kako slaviti. Ukoliko se za slavlje želiš dotjerati i izgledati ekstra, onda ćemo ti sada dati nekoliko ideja. Sve izgledaju svečano i garantiraju ti da ćeš biti centar pozornosti.

Rođendan je prilika za dotjerati se! Čak i ako to možda inače ne radiš. Na ovaj dan si možeš malo udovoljiti i razbacati se kada je u pitanju odjevna kombinacija. Što ćeš obući za rođendan najviše ovisi o tome gdje ga slaviš i kako to slavlje izgleda. Kada si u zatvorenom, možeš nositi bilo što jer će biti toplo, ali ako ga slaviš negdje što uključuje i boravak na otvorenom, ne želiš baš biti gola i smrzavati se. Isto tako, neke su cure totalno girly i žele za rođendan šljokice, haljine i štikle, dok druge žele izgledati svečanije, ali i dalje biti u nečemu udobnom ili u hlačama. E pa imamo opcije za svakoga! Donosimo ti 10 ideja za outfite u kojima ove jeseni možeš proslaviti rođendan, a u kojima ćeš izgledati ekstra. Svaki će biti za drugačiji tip cure – pronađi svoj!

Komplet

 

 

Za cure koje su lijene kada je moda u pitanju i ne da im se kombinirati i slagati odjevne kombinacije, kompleti su dobra ideja za rođendan. Znaš da komadi idu skupa i da ćeš izgledati dobro, a nećeš se morati previše potruditi. Samo trebaš odabrati onaj koji je najviše ti.

Zlatna ili srebrna haljina

 

 

Jedna je opcija i da sijaš kao zvijezda! Zlatne i srebrne haljine nisu rezervirane samo za novogodišnji doček, već ih bez problema nosimo i za rođendane. Bit ćeš ekstra!

Koža

 

 

Imamo i outfit za alternativke! Sigurno ti šljokice i zlatni komadi nisu najdraži na svijetu, ali možeš se istaknuti i na druge načine. Jedan od njih je koža od glave do pete. Definitivno je drugačije, jako kul i ne baš tipično za rođendan, što samo može biti dodatan plus.

Odjevne kombinacije sa skinny trapericama Kako nositi i kombinirati skinny traperice ove jeseni i izgledati moderno – imamo 6 savjeta

Glam od glave do pete

 

 

Rođendan ti je! Pogotovo ako je 18., to je prilika da si daš oduška i da budeš totalno glamurozna. Kao da ideš na crveni tepih! Glupo je kupovati svečanu haljinu za takvu priliku, ali danas postoje različita mjesta gdje ju možeš iznajmiti.

Kombinacija jednostavnosti i ekstra faktora

 

 

Obući se u zlatno od glave do pete možda nije tvoj „cup of tea“ i tko kaže da moraš! Ukoliko ti zvuči primamljivo za rođendan izgledati malo više ekstra i imati neki drugačiji komad, možeš napraviti ravnotežu tako da ti je ili majica ili suknja/hlače onaj komad koji će biti drugačiji. Ostatak kombinacije neka bude jednostavniji.

Barbie

 

 

Ružičasto od glave do pete je naš sljedeći prijedlog. Nekima nikad previše ružičastog, a ako si i ti jedna od tih cura, za sljedeći se rođendan možeš pretvoriti u Barbie na ovaj način.

Jesenski outfit Jesenski modni trendovi s TikToka: 10 stvari koje će ove sezone nositi cure koje žele izgledati moderno

Za minimaliste

 

 

Obična bijela košulja uz suknju i cipele na petu može tvoriti jako lijep i svečan outfit. Ne moraš biti ludo odjevena za rođendan ako se tako ne osjećaš ugodno. Ovo je primjer jednog elegantnog i minimalističkog outfita.

Perje

 

 

Komadi s perjem su zabavni! I definitivno će tvoj outfitu dodati „ono nešto“. Možeš otići skroz na tu stranu i nositi haljinu punu perja ili samo topić – u svakom slučaju, ovakvi detalji mogu biti ono što će transformirati inače običan outfit.

Metalik

 

 

Ove se jeseni nose metalik komadi, što je idealno ako uskoro slaviš rođendan. Malo je previše nositi ih za svaki dan, ali za rođendan taman. U kombinaciji sa šljokicama, svima će biti jasno da ti je rođendan.

Mini haljina s dugim rukavima

 

 

Klasik s kojim ne možeš pogriješiti. Bilo kakva mini haljina s dugim rukavima može biti dobra ideja za proslavu rođendana. Dodaj nakita, torbicu i slatke cipele – i imaš look.

Moda odjevne kombinacije outfiti za rođendan Proslava rođendana slavljenica jesen rođendan u jeseni što nositi ekstra inspiracija za rođendanske outfite

Još vijesti