Huda Beauty

Kada je u pitanju šminkanje, svaka inovacija donosi sa sobom obećanje o novom poboljšanom izgledu i samopouzdanju. Upravo to donosi metoda konturiranja usana koju je osmislila Huda Beauty. Ako sanjaš o usnama koje privlače pažnju, ovo je metoda za tebe.

Nova metoda konturiranja usana Huda Beauty donosi jednostavne korake za postizanje savršeno naglašenih usana koje će privlačiti pažnju svuda gdje se pojaviš. Slijedeći ove detaljne korake, moći ćeš postići zanosan izgled usana. Bit će veće, punije i izgledat će hidratiziranije.

Overline usana Trik na TikToku oduševio cure: Uz ovaj jednostavni korak olovka za usne će ti ostati postojana cijeli dan


1. Opremi se s četiri ključna beauty proizvoda
Prije nego što započneš, trebat će ti nekoliko alata. U svojoj beauty ladici pronađi dvije olovke za usne - jednu tamniju nijansu i jednu svjetliju nijansu, zatim odaberi svoj omiljeni ruž za usne i sjajilo koje će dodati završni sjaj tvom izgledu.

2. Nanošenje olovke u kutove usana
Prvi korak je ključan za postizanje definiranih i punih usana. Odaberi olovku koja je nekoliko tonova tamnija od prirodne boje tvojih usana. Nježno iscrtaj konture, posebno naglašavajući kutove. Zatim, koristeći četkicu ili vrh prsta, nježno izblendaj olovku kako bi postigla prirodan prijelaz između kontura i tvoje kože.


3. Poveži kutove
Nakon što si definirala konture, vrijeme je za povezivanje linija duž gornje i donje usne. Ponovno koristi tamniju olovku kako bi povezala linije, stvarajući dubinu i naglašavajući oblik usana na suptilan način.

Djevojka s punim usnama Što oblik tvojih usana govori o tvojoj osobnosti? Postoje značajne razlike između ljudi s tankim i punim usnama


4. Praznine popuni ružom
Sada kada su konture postavljene, vrijeme je za glavni dio - ruž. Nanesi ga ravnomjerno preko usana, počevši od centra prema rubovima. Ovo će dati tvojim usnama punoću i boju koja će se savršeno uklopiti s konturama, stvarajući efekt savršeno oblikovanih usana.

5. Sjajilo za finalni dodir
Kako bi tvoje usne bile još veće, posljednji korak je dodavanje sjajila. Nanesi ga preko ruža kako bi dodala sjaj i dimenziju tvojim usnama. Ovaj finalni dodir će upotpuniti tvoj izgled i učiniti tvoje usne neodoljivo privlačnima.

Šminkanje Mat ruž izgleda ružno na usnama ako se uvuče u linije – uz ovaj trik će uvijek izgledati super

huda beauty lif cuffing konturiranje usana velike usne

Još vijesti