Slika nije pronađena

Otkad je Kylie Jenner pokrenula trend velikih i punih usana, svi žele postići isti efekt. Taj je modni hit pokrenuo nekoliko blesavih (i opasnih) viralnih trendova, a ovaj najnoviji je i najneobičniji.

Velike usne su u modi i svi ih žele. Najčešći način na koji djevojke dolaze do njih je stavljanjem filera, a ima i raznih sjajila za usne i drugih kozmetičkih proizvoda koji tvrde da će učiniti da ti usne izgledaju veće. Takve metode često nisu i efikasne, a fileri koji će posao i napraviti nisu baš jeftini. U potrazi za načinima kako usne učiniti većima, djevojke na Tik Toku su se dosjetile rješenju. Nije pametno, ali baš zbog toga što je bizarno i neobično, postalo je viralno. Glavni sastojak koji koriste je super ljepilo. Stave malu količinu iznad gornje usne i zatim usnu zalijepe prema gore. Rezultat je da im usne izgledaju veće i punije. Trend je pokrenula korisnica Tik Toka chloehammock4 koja je upravo na taj način zalijepila usnu i zatim usne namazala Kylienim ružem.


U nekoliko dana koliko je objavljen, video je skupio preko 400 000 lajkova i pogledan je preko 4.5 milijuna puta. Nije trebalo dugo da i drugi počnu isprobavati ovu tehniku, snimati svoje rezultate i objavljivati na društvenim mrežama.





Ukoliko želiš i ti isprobati ovaj trend, dobro je znati da djevojke u videima koriste ljepilo za trepavice, koje s obzirom na to da je namijenjeno da ide na kožu, nije toliko opasno. Sva druga ljepila, koja bi možda bila čvršća, ni u kojem slučaju nemojte stavljati na kožu.

Foto: Tik Tok printscreen/ Instagram printscreen/ Tik Tok/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

[LOL] Ovaj je tata na najbolji način održao lekciju o neprikladnom odijevanju – i postao viralna senzacija

[ANKETA] Kovrčave ekstenzije trepavica su najnoviji beauty trend – zastrašujuće, odvratno ili cool?

[WTF] Modni dodatak koji se predstavlja kao zaštita za sezonu gripe – svi su zbunjeni

trend Kylie Jenner Viralno velike usne tik tok

Još vijesti