Slika nije pronađena

U svijetu ljepote su se vodile velike borbe za mjesto najpopularnijeg brenda. Svako malo su stizali novi proizvodi, ali koji su brendovi uspjeli oduševiti inovativnošću, kreativnošću i najbitnije – kvalitetom? Ovo je velika šestorka najpopularnijih brendova 2019. godine.

Nova godina, nova šminka! Ali prije nego krenu izlaziti ovogodišnji make up noviteti, treba se još jednom prisjetiti onih najboljih iz 2019. godine. Koji su brendovi šminke prošle godine oduševili svojim proizvodima i tako postali najpopularniji? Tu u igru dolazi online beauty platforma Cosmetify se bavi time da uspoređuje cijene hrpe proizvoda za šminkanje i pokazuje ti gdje određeni proizvod možeš pronaći po najnižoj cijeni – pogledaj ovdje, ako još ne znaš za ovo divno čudo. Ono što su sada napravili je da su išli istražiti koji su brendovi šminke bili najpopularniji prošle godine. Složili su ogromnu listu, a samo su se najbolji našli na vrhu. Glavni faktori kojima su se vodili kod slaganja liste su: porast interesa potrošača gledano putem Google Trendova, koliko je koji brend pretraživan svaki mjesec tijekom godine, koliko se puta pojavio u hashtagovima na Instagramu, koliko ima pratitelja na Instagramu, a gledalo se i koliki angažman ima brend na Instagramu prema svojim pratiteljima. I tako je nastala ova lista! Oni su na nju utrpali sve moguće brendova i dobili listu 200 brendova, a ovo su šest najboljih koji su se našli na samom vrhu. Uz brendova, tu su i proizvodi s kojima su se najviše proslavili u 2019. godini. Evo kako izgleda lista:

6.Kylie Cosmetics


Naravno da se na listi mora naći brend Kylie Jenner, jer koliko god da postoji, Kylie oduševljava ljubiteljice šminke svakim svojim novim proizvodom. Pa ipak, najslavniji su i dalje njeni tekući ruževi.

5. Florence By Mills


Mlada glumica Millie Bobby Brown ili poznatija kao Eleven iz serije 'Stranger Things' ove je godine izdala svoj beauty brend. Proizvodi za njegu kože su osvojili svijet, a kao što je slučaj i s Kylie Cosmetis, ni ovaj brend nije dostupan u Hrvatskoj. Ako svejedno nekako uspiješ doći do ovih proizvoda, jedan koji djevojke najviše hvale su gel-maske za ispod očiju.

4.Yves Rocher


Jedan od najpopularnijih beauty brendova koji možeš pronaći i u Hrvatskoj je Yves Rocher. Oni postoje već godinama, a i dalje jednako oduševljavaju. Nemaju toliko u fokusu samu šminku koliko imaju proizvode za njegu kože. Od šampona, ulja za tijelo do krema za lice – Yves Rocher ima sve, ali i šminku od koje su neki od top proizvoda primeri i puderi.

3. MAC Cosmetics


Brend koji ima kultne make up proizvode MAC, na ovoj je listi došao čak na 3. mjesto. Najpoznatiji su po svojim ruževima koji imaju kremastu formulu i odlično izgledaju na usnama. Da ne spominjemo selekciju boja koju imaju.


Jedan od novijih, ali ne baš toliko novih, brendova koji je visoko na ovoj listi je i Anastasia Beverly Hills. Od paleta sjenila, preko pudera u prahu do proizvoda za oblikovanje obrva – ovaj brend ima sve, i sve je wow kvalitete. Koji god njihov proizvod odabereš, nećeš požaliti, ali jedan koji je top nad topovima je Brow Wiz, olovka za obrve.

2. Anastasia Beverly Hills


1. Huda Beauty


Najpopularniji brend kozmetike 2019. godine je Huda Beauty! Čini se kao da ovaj brend svako malo ima nove proizvode, a iako često obasipaju novitetima, kvaliteta je cijelo vrijeme tu. Jedan proizvod ovog brenda koji trebaš isprobati i koji će te zasigurno oduševiti je The New Nude Eyeshadow Palette. Ova paleta od 18 nijansi sjenila super je za svaki dan i za izlaske. Uz nju, nijedna ti druga nije ni potrebna.

Foto: Instagram/ Pexels

M.T.

Pogledajte još:

Budi korak ispred svih! Ovih pet trendova šminkanja bit će TOP u 2020. godini

Postoji jedna web stranica koja ti može pomoći da uštediš pri kupnji šminke i proizvoda za njegu

[OMG] Proizvodi za njegu lica Kylie Jenner uskoro dolaze u Europu – hoće li se moći kupiti i kod nas?

šminka huda beauty mač florence by mills popularni Brendovi yves rocher kylie cosmetics Anastasia Beverly Hills

Još vijesti