konturiranje usana

Do punih i sočnih usana možemo doći jednom posebnom tehnikom.

Sve one tehnike konturiranja koje smo godinama primjenjivale kako bismo naglasile crte lica, sada pokušavamo primijeniti i na usne, kako bi one izgledale poput usana omiljenih zvijezda i influencera s društvenih mreža.

Viralni trend inspiriran devedesetima, osvojio je TikTokerice, a mi vam donosimo male trikove kako koristiti svjetlije i tamnije nijanse za stvaranje efekta punijeg izgleda.

@ivistefanovaa You don’t need a lip filler, you need a good contour. 😁 #contour #lipcontour ♬ original sound - DJ L Beats

 

1. Ne zaboravite piling i dobru hidrataciju usana. Na suhim i ispucalim usnama ni jedan ruž i niti jedna tehnika (ma koliko genijalne bile), ne mogu izgledati tako dobro. Nakon pilinga ne samo da su usne mekane nego se pospješuje cirkulacija krvi što pridonosi volumenu.

2. Na usne nanesite vrlo tanki sloj korektora ili primera kako bi ostali proizvodi bili čim dulje postojani.

3. Zatim uzmite svoj kremasti bronzer koji je kojih dva to tri tona dublji od nijanse vaše kože pa njime obrubite i lagano „izblendajte“ područje oko usana. Držite se svoje prirodne linije usana. Ovaj trik s bronzerom koristi i Jennifer Lopez.

4. Zatim usne iscrtajte i definirajte pomoću olovke za usne te konačno u sredinu usana, nanesite ruž.

5. Za još veći sjaj nanesite slobodno i malo sjajila.

6. Za završni „touch“, nanesite još malo highlightera na kupidov luk, odnosno na onu udubljenu krivulju na sredini gornje usne.

 

@elena_menshik Peachy shine #makeuphacks #liptututorial #lipgloss #lipcontour ♬ Быстро - Colorit

 

konturiranje usana kako konturirati usne tehnika konturiranja usana

Još vijesti