Interliber - 3

Ukoliko ti je promaknula ova informacija i pitaš se kada je ove godine Interliber – mi znamo. Još su prije nekoliko mjeseci objavili promo video koji je prošao ispod radara.

Interliber je svake godine otprilike u slično vrijeme, a iznimka neće biti ni ova godina. Iako su objavili datum prije nekoliko mjeseci, to je prošlo ispod radara – ali sada je na Velesajmu obješen veliki plakat koji najavljuje ovaj događaj godine. Interliber se 2023. godine održava na istom mjestu kao i uvijek (Zagrebački velesajam) i to od 7. do 12. studenog, dakle od utorka do nedjelje.

Čitanje knjige Želiš početi čitati, ali ne znaš s kojom knjigom krenuti? Top 6 preporuka za mlade

Sasvim dovoljno vremena za posjetiti ga. Bit će tu kao i svake godine hrpa izlagača i popusta, te novih književnih izdanja i raznih događanja. Ulaz je standardno kao i uvijek besplatan. U koliko će se paviljona održavati ove godine i što će sve biti u programu, za sada se još ne zna.

No, dovoljno je da znamo kada se održava. Iako do Interlibera ima još više od mjesec dana, krećemo s odbrojavanjem – i vidimo se tamo. Sve dodatne informacije o programu i događanjima u okviru Interlibera možeš pratiti na službenim profilima na društvenim mrežama ili na službenoj stranici od Zagrebačkog velesajma.

Knjige u vrećicama Koje knjige mladi kupuju na Interliberu? Zavirili smo u vaše vrećice

Interliber2023 interliber kada se održava 2023 godine Datum održavanja sajam knjiga Zagreb Zagrebački velesajam

Još vijesti