Galerija Knjige u vrećicama Colleen Hoover - It Starts with Us Charlotte Brontë - Jane Eyre +19 Taylor Jenkins Reid - Sedam muževa Evelyn Hugo

Sve nas uvijek zanima što to drugi kupuju jer nam mogu dati neke prijedloge koji nam inače ne bi niti pali na pamet. Bilo da se radi o krpicama ili knjigama, kao u ovom slučaju, volimo vidjeti preporuke drugih, zato ti sada donosimo preporuke vršnjaka.

Tko god misli da mladi ne čitaju, vara se. Na Interliberu smo sreli puno mladih – i to ne samo u šetnji, već u razgledavanju knjiga i njihovoj kupovini. Kupuju se knjige i na hrvatskom i na engleskom, pravila nema, čita se sve! Kako bi ti olakšali obilazak ovog sajma i dali neke prijedloge, pitali smo zaposlene na štandovima knjižara koju bi nam knjigu oni preporučili i dobili smo hrpetinu prijedloga! Sve ih možeš vidjeti u „Najbolji ulovi na Interliberu! 18 naslova na koje posebno trebaš baciti oko − od ljubića do krimića“. Sada kada su nam stručni ljudi dali svoje prijedloge, išli smo vidjeti i koje su knjige vaši favoriti, tj. koje su se to pronašle u vašim vrećicama. Puno vas nam je dalo da zavirimo u vrećice, a ovo su knjige koje smo u njima pronašli. Pogledaj ih sve u galeriji iznad!

Interliber 2022 Počeo je Interliber i bili smo tamo – ovo su naši dojmovi i sve informacije koje ti mogu zatrebati

interliber preporuke 2022 najbolji ulovi na Interliberu što mladi kupuju na interliberu

Još vijesti