Čitanje knjige

Već neko vrijeme čitanje je popularno, a sada je to zarazilo i tvoje frendice. Kako ne bi mislile da samo planiraš noćne izlaske i provode vikendom, i ti se hoćeš okušati u tom dosaaaaadnom čitanju koje je zavladalo svijetom.

Ne brini, takva je situacija bila većinom kod svih, a ja ću ti pomoći u izboru knjiga s kojim možeš početi. Pa, hajmo početi!

1.„Greška u našim zvijezdama“, John Green - sigurno si čula za ovu knjigu i ovog pisca, a možda si pogledala i film. Ovo je toliko dobra knjiga o dvoje tinejdžera koji boluju od raka.

 

 

2.„Eleanor i park“, Rainbow Rowell - Ova spisateljica je odlična, ali, bez uvrede Rainbow, knjiga je još bolja. Crvenokosa djevojka neobičnog stila oblačenja se zaljubljuje u dečka sa glazbom i stripovima koji se ne uklapa.

3.„Obožavateljica“, Rainbow Rowell - Opet mi na Rainbow! Ova knjiga se brzo čita, odlična je za početnike i knjiga je stvorena za ljeto! PROČITAJ!!!!

 

 

4.„Tračerica“, Cecily von Ziegesar - Da, po ovom serijalu je nastala serija, GOSSIP GIRL. Ove knjige su super, a ako ih počneš čitati, imaš materijala za cijelo ljeto...

5.„Savršeno ubojstvo: Dnevnik dobre cure“, Holly Jackson - Ovo je za sve ljubitelje krimića. U serijalu ima tri knjige, a ja, iskreno, ne znam koja mi je najbolja.

 

 

6.„Harry Potter“, J. K. Rowling - Harry Potter je jedan jedini!! Iako pretpostavljam da si gledala sve dijelove na televizoru, ne bi bilo loše pročitati i knjige izvrsne J. K. Rowling. U serijalu ih ima sedam, a moj iskreni favorit je „Harry Potter i darovi smrti“.

Ukoliko se i ti želiš okušati u pisanju, tu je naša rubrika Teen novinar. Svatko može sudjelovati u kreiranju sadržaja za ovu rubriku! Možeš nam napisati članak na koju god temu želiš, ovisno o tvojim interesima i hobijima te poslati na mail teen385@novatv.hr

teen novinar Čitanje preporuke knjiga knjige za mlade što čitati

Još vijesti