Knjige

Zbog pandemije koronavirusa prošlih se godina Interliber nije održavao kao i inače. Postojale su mjere zbog kojih mnogi nisu ni posjetili sajam, regulirao se broj posjetitelja, čekalo se u brojnim redovima, a bilo je i manje izlagača.

Ove se godine Interliber vraća u izdanju u kakvom ga pamtimo prije pandemije! Nema više kovid potvrda i restrikcija. Naravno, ako ćeš se tako osjećati sigurnije, možeš uvijek nositi masku, budući da se očekuje mnogo posjetitelja.

Najveći hrvatski sajam knjiga vraća se u svom starom, originalnom izdanju. Ovogodišnje se izdanje Interlibera održava od 8. do 13. studenog. Od utorka do nedjelje svi će imati dovoljno vremena pronaći sat ili dva i prošetati najdražim sajmom. Program događaja pročitajte ovdje.

Bit će tu svi izlagači kao i prošlih godina, a uz to, bit će i hrpa ostalog sadržaja poput pub kvizova. Već su sada objavljeni izlagači koji će se predstavljati na sajmu i bit će ih GOMILA. Nakon što se posljednjih godina nije moglo normalno otići na Interliber, ove bi godine gužve mogle biti itekako velike zato pametno biraj vrijeme kada ćeš ići! Naravno, kao i uvijek, lokacija na kojoj se održava je ista - Zagrebački velesajam.

Lektira 'Patnje mladog Werthera' Koje su lektire iz srednje studentima ostale u najboljem sjećanju? Izdvojili su ovih 8 njima najboljih

Divergent i Princezini dnevnici Film vs. knjiga: 9 filmova i serija koji su nastali po knjigama, ali su BOLJI od knjiga

interliber 2022. knjige sajam knjiga kada se održava Zagreb Zagrebački velesajam program događanja interliber 2022

Još vijesti