Slika nije pronađena

Odabrati faks nije mala stvar. Da, možeš se ispisati i upisati novi, ali mnogima roditelji neće biti sretni s tom odlukom i možda neće niti imati tu priliku. Zato treba što pametnije odabrati faks, ako je to tvoj plan nakon srednje.

Bilo da planiraš upisati faks nakon srednje ili ne, nije loša ideja uzeti vrijeme i oba slučaja otići na Smotru Sveučilišta, najveći događaj za maturante koji bi mogao malo pripomoći kod donošenja odluke koji fakultet upisati. Bilo da nemaš pojma u kojem bi smjeru trebala krenuti ili se dvoumiš između nekih fakulteta, ovaj bi ti događaj mogao pomoći.

Slika nije pronađena Fakulteti u Hrvatskoj na koje se upisuju oni s najboljim ocjenama: Top 5 izbora odlikaša

I ove se godine u Zagrebu održava velika Smotra Sveučilišta, a kreće već sutra, 10. studenog, i traje do subote, 12. studenog. Tako da nitko nema izliku da „nije stigao“. Osim maturanta, ovdje mogu doći i oni koji već studiraju, a razmišljaju o diplomskom, specijalizaciji ili doktoratu. Na jednom mjestu mogu saznati sve informacije.

 

 

Održat će se na Zagrebačkom Velesajmu (Kongresna dvorana i dvorana Zimski vrt) i vrata otvaraju svaki dan već u 9 ujutro. U četvrtak i petak ih možeš posjetiti do 18 sati, a u subotu do 15 sati. Ovdje možeš saznati sve o studijskim programima i uvjetima upisa na svaki od fakulteta, kao i o studentskom životu i zapošljavanju nakon faksa. Idealna prilika da saznaš sve što te zanima i to iz prve ruke. U okviru Smotre, održat će se i dvije panel diskusije, kao i predstavljanja svih područja studiranja i fakulteta koji pripadaju svakom od područja. Cijeli program za sve dane možeš pogledati na službenoj stranici. Na ovogodišnjoj će smotri biti čak 31 fakultet i 3 umjetničke akademije. Ulaz je besplatan!

Slika nije pronađena Fakulteti u Hrvatskoj na koje se upisuju oni s najboljim ocjenama: Top 5 izbora odlikaša

smotra sveučilišta 2022 Zagrebački velesajam Fakultet maturanti upisivanje fakulteta odabir fakulteta

Još vijesti