Slika nije pronađena

Neće biti produženog vikend na način da se više dana neće ići u školu, ali će biti produženi vikend u Cinestaru, što kod njih znači da posjetitelje čekaju jeftinije ulaznice i to čak 4 dana. Nema izgovora da nekoga ne povedeš!

Svi volimo kada Cinestar objavi da ima jeftinije ulaznice jedan dan, jer to je idealna prilika za otići u kino čak i ako ti je to inače preskupo. Ovo je njihov način da nam izađu u susret. Uvijek bude apsolutna pomama za ulaznicama i rasprodaju se prije nego i trepneš. Zato sada spremaju cijeli vikend kada će ulaznice biti po 19 kuna. Sve! Od četvrtka do nedjelje, pravi mali produženi vikend, kako su to oni sami nazvali. I to neće biti ovaj vikend, već sljedeći, od 13. do 16. listopada. Sve će ulaznice biti 19 kuna, jedino će se neki dodaci dodatno naplaćivati, poput 4DX dvorana. Ono što je već dobro poznato kada imaju takve akcije je da se ulaznice ne mogu rezervirati, već se baš moraju kupiti. I najbolje ih je kupiti danima unaprijed jer sve odu!

 

 

Ovog puta nisi to naglasili kao pravilo, ali pretpostavljamo da bi mogao biti slučaj. S obzirom da još niti nemaju objavljen raspored filmova za tada, ulaznice još niti ne možeš nabaviti. No, budi spremna jer čim dođe raspored za taj vikend, kreni s dogovorima. A što uopće trenutno igra u kinima? Izdvajamo ti top 5 filmova, a sve ostalo što se nudi možeš pogledati na njihovoj stranici.
1.Karta za raj
2.Smiješak
3.Ne brini draga
4.Avatar
5.Poslije svega: Zauvijek sretni

Horor filmovi Horori nikada ne osvajaju Oscare: Do sada je SAMO njih 6 bilo nominirano za ovu nagradu

Harry Potter i It Koji sljedeći film gledati? Slavne osobe su otkrile svoje najdraže filmove - imamo 15 preporuka

CineStar kino vikend ponuda akcija ulaznice jeftinije 19 kuna listopad 2022.

Još vijesti