Harry Potter i It

Ako ne znaš što bi sljedeće mogla gledati, uzmi preporuku od slavnih osoba. Ovi su glumci i pjevači nekada otkrili koje to filmove oni obožavaju i koje mogu gledati uvijek iznova i iznova.

Kada ti ponestane ideja za filmove koje bi mogla pogledati, pogledaj one koje obožavaju i tvoji omiljeni celebovi. Iako su slavni, i oni uzmu vremena za gledanje filmova. To je aktivnost koju vjerojatno voli baš svatko! Samo neće svatko voljeti iste žanrove. Slavne su osobe u različitim prilikama otkrile koji su im najdraži filmovi, a evo koji su to njihovi odabiri.

Taylor Swift – Someone Great
Zabavna romantična komedija njen je omiljeni film. Definitivno jedan koji trebaš pogledati ako prolaziš kroz prekid.

Johnny Depp – The Wizard of Oz
Poznati je glumac rekao da je prije dok je bio mlađi toliko obožavao ovaj film da je htio živjeti u njemu. Pravi klasik!

Justin Bieber – Step Brothers
Bieber bira komedije. Možda ovo neće biti najpametniji film koji ćeš pogledati, ali će te sigurno nasmijati.

Leonardo DiCaprio – Taxi Driver
Leo DiCaprio obožava 'Taxi Drivera' iz 1976. godine s Robertom De Nirom. Ova krimi drama je malo drugačija od ranije spomenutih filmova i možda neće biti baš svačiji izbor, pogotovo ako ne voliš ozbiljnije filmove.

Jennifer Lopez – West Side Story
Naravno da će Jennifer Lopez voljeti film u kojem ima pjevanja i koji je zapravo mjuzikl! Prošle godine je izašla nova verzija ovog klasika.

Zendaya – Harry Potter
Sigurno ga je odgledala više puta nego ti! U jednom je intervjuu priznala da ovaj film može bez problema gledati svaki dan.

Frozen i Mala Sirena KVIZ: Koliko dobro poznaješ likove iz Disneyjevih crtića?

Zac Efron – The Truman Show
Jim Carrey mu je omiljeni glumac pa ne iznenađuje da mu je i omiljeni film jedan u kojem glumi Jim. Je malo stariji film, ali je skroz zabavan!

The Rock – It
The Rock izgleda kao netko tko se ne boji baš ničega! Njegov je omiljeni film horor. Rekao je da kada je pogledao 'It' da mu je to odmah postao jedan od najomiljenijih filmova. Briljantan je!

Demi Lovato - Close Encounters
Demi je u posljednje vrijeme luda za vanzemaljcima, a izgleda da to nije nikakva nova opsesija. Oni ju zanimaju već dulje vremena. Prije dvije godine je rekla da su joj najdraži filmovi 'Close Encounters' i ' Unacknowledged'.

Kendall Jenner - Moulin Rouge
Kendall je još jedna slavna osoba koja bira klasike. Iako bi možda od nje očekivali neki noviji film kao omiljeni, nju je posebno osvojio ovaj mjuzikl.

Dixie D'Amelio - War of the Worlds
Još jedan neočekivani par. Dixie je kao svoj omiljeni film odabrala ovaj SF avanturistički s Tomom Cruisom u glavnoj ulozi. Vanzemaljci napadnu ljude, ukratko.

Jake Paul – Interstellar
Youtuber je u jednom intervjuu otkrio da mu je ovo najdraži film. Prije nego uzmeš u obzir njegov prijedlog, koji je stvarno dobar, ali imaj na umu da film traje gotovo 3 sata!

Harry Styles – Lion King
Awww! Dok su One Direction još postojali, dečki su otkrili svoje omiljene filmove, a posebno nas je raznježio Harryjev omiljeni film.

Titanic Gledali smo „Titanic“ sto puta, ali ove greške nismo vidjeli: 15 greški koje su pronašli veliki fanovi

Liam Payne – Batman
S druge strane, Liam je pak rekao da će uvijek rado pogledati 'Batmana'. Bilo kojeg! Do sada ih je izašlo već prilično puno, a odabrati samo jednog, nema šanse, Liam bira SVE.

Selena Gomez - Jennifer's Body
I za kraj, filmska preporuka Selene Gomez. Kada je krenula korona i karantena, otkrila je da će vrijeme kod kuće provesti tako da pogleda još jednom neke od svojih omiljenih filmova. A 'Jennifer's Body' je bio prvi na toj listi.

Filmovi prijedlozi što gledati lista Slavne osobe otkrili omiljeni filmovi

Još vijesti