Slika nije pronađena

Cinestar je počeo redovito raditi akcije kada je na jedan dan cijena kino ulaznica smanjena. To je savršena prilika za posjet kinu, samo se trebaš ranije dočepati ulaznice, jer očekivano, navala je velika.

Volimo ići u kino, ali mnogima to nije nešto što mogu raditi redovito, jer cijene ulaznice nikako nisu jeftine. Zato Cinestar svake godine uskače u pomoć! Organiziraju dan kada spuste cijene kino ulaznica i kada film možemo pogledati za nešto manje od 20 kuna, točnije, ove godine je to 19 kuna. Jedan dan će sve ulaznice biti po toj cijeni, koji god film odlučila gledati! Zvuči dobro? I nama, ali moraš biti brza ako želiš osigurati ulaznicu, jer očekivano, navala je velika. Taj dan će se sada održati sljedeći tjedan u srijedu, 17. kolovoza. Iako je to tek za tjedan dana, javljamo ti već sada jer ulaznice su krenule u prodaju i možeš već danas nabaviti svoju.

Jedino je stvar u tome da ulaznice ne možeš rezervirati za taj dan, već ih baš moraš kupiti i nema povrata. Dakle trebaš biti 100% sigurna da ideš. Ali to je sitnica koja u ovom slučaju ne bi trebala previše smetati jer nema razloga zašto se ne bi išlo! Popust će vrijediti za 'obične' Cinestare, kao i za Kaptol Boutique Cinema i IMAX filmove. Jedino akcije ne vrijedi za GOLD CLASS kino, a posebno se naplaćuje i 4DX I KIDS dodaci. Akcija vrijedi za sve Cinestare, bez obzira u kojem se gradu on nalazio. Sada samo trebaš odlučiti koji ćeš film gledati – i to je to!

Mamma Mia! Od 'Mamma Mie' do 'Star Warsa': Strani filmovi i serije koji su se snimali u Hrvatskoj

Incantation Je li stvarno tako strašan? Novi horor toliko plaši ljude da žmire dok ga gledaju

CineStar film kino akcija jeftinije ulaznice 2022. dan za 19 kn

Još vijesti