Slika nije pronađena

Postala je tradicija da jedan dan u ljetnom razdoblju Cinestar razveseli sve svoje posjetitelje jeftinijim ulaznicama za sve projekcije. Iznimka neće biti ni ova godina, zato pozovi frendice i ravno u kino.

Ljeto je u punom jeku, školski praznici su počeli, baš kao i godišnji odmori. Savršeno vrijeme za provesti vrijeme u druženju s prijateljima i obitelji u opuštajućoj atmosferi, pa čak ako ste i na odmoru na Jadranu. U srijedu, 31.07.2019. godine, tradicionalni CineStarov 'Dan za 10', dan je kada ljetnu sparinu trebate olakšati u klimatiziranim kino dvoranama CineStar kina, a povoljnija cijena ulaznica omogućuje vam da povedete i veće društvo.

'Dan za 10' znači da ćete tog posebnog dana sve kino ulaznice moći kupiti za samo 10 kuna. To uključuje i aktualne kino naslove kao što su: 'Stuber', 'Festival straha', 'Lion king', 'Step up: Godina plesa' te 'Spider-Man: Daleko od kuće'.


Zainteresiranost za 'Dan za 10', raste iz godine u godinu, a tome svjedoče velike brojke posjetitelja koje ujedno i govore o regionalnom rekordu posjećenosti jednog kina u jednom danu u tjednu. Prošle godine CineStarov 'Dan za 10' okupio je gotovo 80 tisuća posjetitelja, čime su CineStar kina postavila novi regionalan rekord posjećenosti u jednom danu u tjednu.

Savršen dan u kinu, ‘Dan za 10’, organizira se u svim CineStar kinima diljem Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Cijena također uključuje i dodatke poput 3D, love box, VIP sjedala, dužina filma, extreme te IMAX, ali i filmove u Kaptol Boutique Cinema.

Požurite po svoje ulaznice jer rezervacija za ovu super povoljnu akciju nema i razveselite nekoga odlaskom u kino jer je to uvijek dobar izgovor za ugodan i kvalitetan izlazak. Više informacija, kao i kupnja ulaznica, moguća je već na blagajnama i online.

Foto: Imdb/ Promo

M.T./ Promo

Pogledajte još:

Mrzimo ih iz dna duše, ali ne možemo ih prestati gledati! Top 10 negativki teen filmova i serija

Izašao je trailer za film u kojem glume regionalni youtuberi! Baka Prase, Nika Ilčić i Veronika samo su neki od njih

[OMG] Ljudi imaju poteškoće sa spavanjem nakon gledanja najnovijeg horora 'Midsommar'

kino dan za 10 CineStar ulaznice film akcija

Još vijesti