Slika nije pronađena

CineStar slavi sweet sixteen rođendan ovog mjeseca, a kako bi što bolje proslavili, spremili su za posjetitelje posebnu promo ponudu. Sve će ulaznice taj dan biti po 16 kuna! Pogledaj kada će to biti, koji su filmovi u kinu i javi frendicama da se ide u kino.

Ovakva se prilika ne propušta ni u kojem slučaju. Kina CineStar u srijedu, 27. studenog, slave svoj 16. rođendan i spremaju veliki 'tulum'. Kako bi rođendan proslavili što bolje, odlučili su počastiti svoju vjernu publiku. Tako će taj dan imati posebnu akciju na ulaznice – sva će prikazivanja filmova biti simbolično, 16 kuna. Po toj će cijeni biti i ulaznice koje uključuju neke posebne dodatke poput 3D projekcija, ljubavnih sjedala i VIP sjedala, a jedino će se dodatno naplaćivati 4DX formati.

Ova specijalna rođendanska proslava postala je već tradicionalna u CineStar kinima, koja na taj dan budu ispunjena do posljednjeg mjesta.


Pitanje je samo koji film odabrati. CineStar kao i uvijek ima veliki izbor različitih žanrova koji trenutno igraju. Ovo je idealna prilika za pogledati novi nastavak 'Frozena', romantičnu komediju s frendicama, strašan horror s dečkom ili se ubaciti u božićni mood uz film 'Last Christmas'.

Sve što trebaš je osigurati svoju ulaznicu na vrijeme jer navala će biti velika. Ulaznice možeš kupiti na blagajnama kina, putem CineStar aplikacije za mobitel ili online na stranici.

Foto: Promo/  Jacob Lund -Shutterstock.com

M.T./ Promo

Pogledajte još:

Leži li u tebi nova glumačka zvijezda? Prijavi se na audiciju za hrvatski tinejdžerski film i provjeri

Biste li skinuli aplikaciju koja vam odbrojava dane do smrti? U novom teen hororu vodi se borba s vremenom

Ovi filmovi su baš poput 'The Fault in Our Stars' i zagrijat će ti srce na najjače!

kino CineStar ulaznice 16 kuna film rođendan akcija

Još vijesti