Slika nije pronađena

Umjesto u shopping, možeš Black Friday radije provesti u kinu. I Cinestar se ove godine pridružuje crnom petku i svima daju priliku da uhvate besplatne ulaznice za petak. Danas kreću u prodaju, a evo što sve moraš znati i za kada vrijedi popust.

Još jedan Black Friday popust koji bi ti mogao dobro doći. Ovaj su tjedan krenuli popusti na sve strane po dućanima, a najveća se ludnica očekuje u petak, 26. studenog. Iako su u nekim dućanima popusti minimalni, drugi imaju dosta dobre ponude. A dobru ponudu ima i Cinestar jer ove godine organizira Black Friday Night. U petak će za projekcije od 22 sata na dalje cijene kino ulaznica spustiti na 27 kuna.

Bitno je samo da se radi o ulaznicama za projekcije u tim večernjim terminima. Ulaznice kreću u prodaju danas, a nešto nam govori da će se tražiti ulaznica više. Akcija jedino ne vrijedi za Gold Class, ali i 2D projekcije u IMAX-u, čija će cijena ovom prilikom biti 33 kune. Ako postoji neki film koji želiš ići pogledati, ovo je idealna prilika. Samo neki od onih koji su trenutno u Cinestaru su 'Južni vjetar: Ubrzanje', 'Eternals', 'Dune', kao i 'Istjerivači duhova: Naslijeđe', sve ostale dostupne projekcije možeš vidjeti na njihovim službenim stranicama.

Pogledajte još:

Trenutak u vezi kada najviše parova prekida – više od polovica veza ovdje pada u vodu

Njezin dečko osvaja titulu 'najgoreg dečka na svijetu' – ono što je napravio razljutit će i tebe

Zagrebački kafić za sve ljubitelje Božića: Već su postavili dekoracije i izgledaju bajkovito [FOTO]

kino CineStar ulaznice Black Friday

Još vijesti