Profesor koji je proglašen 'najkul profesorom'

Jedan je profesor postao viralna senzacija jer je u učionici na jednu situaciju reagirao kako vjerojatno niti jedan drugi profesor ne bi. Drugi bi ti dali neku vrstu kazne zbog ovakvog ponašanja.

Postoji puno vrsta profesora, ali ova nam je najdraža. Oni profesori koji će biti ozbiljni i koji će shvaćati ozbiljno svoj posao, ali kada je takva situacija, koji će se znati i opustiti. Iako je on autoritet u razredu, nikako nije idealna situacija da se učenici boje svog profesora. Oni iz 'stare škole' koji tako misle su nažalost zapeli u prošlosti. Stvari se mijenjaju! Ovaj je profesor omiljen među svojim učenicima, a sada je omiljen i cijelom svijetu nakon što su ga pokazali na TikToku.

Odjeća u dućanu Modni trendovi nisu rađeni za cure s jednim tipom tijela – i jedna je djevojka to dokazala u shoppingu

Jedan je učenik snimao njegovu reakciju u razredu na koju bi 90% drugih profesora poludjelo, počelo vikati i moguće dalo kaznu učeniku. Ali ne i ovaj. On je ipak najkul profesor.

 

@jener.d i learned a lot today #teacher #funny #fyp #class #school ♬ original sound - Jener D

 

Pustili su pod satom popularnu pjesmu koja trenutno trenda na TikToku i uz koju postoji i vjerojatno svima dobro poznati ples. Ovaj učitelj umjesto da kaže učeniku da to ugasi, počeo je plesati. S obzirom da se radi o mlađem profesoru nije toliko iznenađujuće da zna ovaj ples, ali je njegova reakcija u razredu definitivno iznenađujuća. Tko bi očekivao da će profa početi plesati umjesto vikati? Na društvenim je mrežama postao hit! I tako je čak pristao i na okladu s učenicima – ako svi dobiju 5 iz testa, opet će zaplesati!

 

@jener.d takin notes #teacher #funny #fyp #class #school ♬ original sound - Jener D

 

Svi su na TikToku apsolutno oduševljeni ovim profesorom, a jasno nam je i zašto.

Balet Kako izgledaju stopala jedne balerine? Vjerojatno ne onako kako si očekivala

profesor najkul profesor Škola nastava titula zabavni razred Viralno

Još vijesti