Dečki

Visina je mnogim dečkima jedna od onih stvari koja ih posebno muči. Svi žele biti što viši, ali nekada su geni krivac što nećeš nikada imati 180 ili više centimetara. Evo koja je zapravo prosječna visina dečki u Hrvatskoj.

Jednako kako su curama trn u oku neke stvari na fizičkom izgledu, tako su i dečkima neke te zbog kojih se posebno zabrinjavaju. Jedna najglavnija koja ih muči je visina. Svi žele biti što viši! Jedan od razloga je vjerojatno i taj što djevojke češće padaju upravo na one visoke dečke. Puno cura će kao glavnu karakteristiku kakvog dečka žele navesti da je za njih idealno kada je dečko visok.

Slika nije pronađena Prije spoja lagao curi da je visok 190 centimetara – problem s visinom je riješio, ali je dobio puno hejtova

E pa dame, evo gdje u Europi možete pronaći najviše dečke, a gdje će biti izrazito niski. Na Redditu je jedan korisnik podijelio novu kartu Europe gdje je za svaku državu zapisana prosječna visina dečki. Ispada po tome da ćeš najviše dečke pronaći u Bosni i Hercegovini kao i u Nizozemskoj. Tu je prosječna visina dečki 184 centimetara! Wow!

S druge strane, najniže ćeš dečke sretati u Portugalu i u Turskoj, gdje je prosječna visina muškaraca 174 centimetra. A kakvo je stanje kod dečki u Hrvatskoj? Po toj karti ispada da su dečki u Hrvatskoj u zlatnoj sredini. Kod nas je prosječna visina dečki 180 centimetara.

Ako želiš super visokog dečka, sada znaš gdje ga trebaš tražiti. Što je najbolje od svega, niti ne moraš ići daleko, samo u susjednu državu.

Visina kod celebrity parova Celebrity parovi koji razbijaju predrasude – u njihovim slučajevima je cura viša od dečka

miley i billy ray cyrus Osobine koje baš uvijek nasljeđujemo od tate – jedna od ovih pet nam je svima jako bitna

visina visoki dečki visina dečki Hrvatska Europa

Još vijesti