Slika nije pronađena

Većinom su uvijek cure te koje žele ostaviti malo drugačiji i bolji dojam na nekom dejtu, ali je to u ovom slučaju ovaj dečko. Naime, on je slagao curi s kojom ide na spoj da je visok 190 centimetara, što u realnosti nije, a zapravo je tajna u jednoj praktičnoj i maloj stvarčici koja mu zapravo dodaje visinu.

Inače se uvijek optužuje da su cure te koje prekrivaju neke svoje nedostatke pred dečkima, pogotovo kada idu na spoj, ali očito da to ne mora uvijek biti slučaj. U ovoj situaciji je dečko taj koji želi 'prekriti' jedan svoj nedostatak, a to je visina, jer se on slagao curi s kojom ide na spoj da je visok 190 centimetara, ali to u stvarnosti zapravo nije tako. Međutim, tajna je u jednoj maloj spravici koju je ubacio u svoje tenisice kako bi zapravo dobio visinu od 190 centimetara, a radi se o nekom obliku uložaka (kao potpetica) koju je stavio unutar tenisice i automatski dobio podosta centimetara.

Zbog toga mu može proći priča da zapravo ima metar i 90, ali je i zbog toga prikupio brojne hejt komentare ispod svojeg videa: 'To je razlog zašto imam problema s povjerenjem', 'Ovo je tako tužno', 'Čekaj, ti ćeš to nositi do kraja života?', 'Mora da se šališ' – bili su samo neki od hejterskih komentara. Mnoge cure su mu sarkastično predložile da jednostavno obuče štikle, dok su mu drugi pokušali dati podršku na način da ga uvjeravaju kako mu ovakve stvari nisu potrebne jer bi trebao prihvatiti sebe onakvog kakav je, ali i da bi svakako trebao imati više samopouzdanja.

Pogledajte još:

Najvažnijih 60 sekundi svakog dejta – ovo je trenutak koji nikako ne želiš zeznuti

Jesi li loša u dejtanju? Ako se pronalaziš u ovih 10 stvari spojevi s tobom nisu baš za pamćenje

Dečko ju je poslao kući s dejta jer ga je bilo sram biti s njom – zbog odjeće koju je nosila

dečko prevara laž visina spoj

Još vijesti