Photobooth fotke

'Photobooth' trend vlada TikTokom, a u zadnje vrijeme sve više i Instagramom. Svi objavljuju fotke koje izgledaju kao da su nastale u kabinama za fotkanje, a zapravo su slikane mobitelom i stavljen je pravi filter. Evo kako ih i ti možeš imati!

Izgledaju tako dobro, a iako će ti trebati malo vremena da ovakvu fotku napraviš, vrijedit će. Zavladala je photobooth groznica. Iako kod nas nećeš pronaći kabine za fotkanje koje će ti izbaciti ovako kul fotke ako se odeš fotkati, možeš ih napraviti sama. Nema tko ih već nije objavio, a ako ti je nečija izletjela na društvenim mrežama i svidjela ti se, jedna je cura objavila kako ona uredi svoje fotke da izgledaju upravo ovako.

TikTokerica Darcey Trik od pet sekundi koji će svakoj curi pomoć da izgleda 100 puta bolje na fotki

Koristi čak nekoliko aplikacija i objasnila je točne postavke koje u svakoj od njih stavi.

 

@romaneinnc I tried this trend. Yes or no? #photobooth ♬ sos - evie

 

Iz nekog razloga, svi izgledaju taaako dobro na ovim fotkama. Sada ćeš moći i ti! Trebaju ti tri aplikacije! Prva je Snapseed. Na njoj je odabrala glavni filter 'Noir' i koliko želi da joj bude fotke tamna. Tu možeš napraviti kako god ti želiš, samo je bitno da koristiš taj filter, ili neki sličan.

 

@vajs__ photobooth tutorijal 🎞 #fotografij #fotografijatelefonu #instagramtrik #instagramtrikovi #photobooth #snapseed ♬ lofi and minimalist BGM(325514) - Kazuhi

 

Sljedeća aplikacija koju je koristila je Picsart. Tu moraš odabrati stiker koji izgleda kao tamni crni pravokutnik kako je i pokazala u videu i smanjiti intenzitet, da bude proziran.

 

@brookemonk_

Last one because i ran out of photos

♬ sos - evie

 

Treća, i zadnja aplikacija, je Unfold. Nju je koristila da bi odabrala okvir za svoju sliku, kako bi dobila što bolji dojam da se radi o fotkama iz kabine. Dodala je u okvir svoju fotku, i to je to. Ima svoje photobooth fotke bez photobootha. Naravno, ovaj se efekt može postići i na druge načine, ali čini nam se da je ovaj stvarno blizu originala.

Fotke s Instagrama Kada ne znaš što objaviti sljedeće: 30 ideja za fotke koje možeš objaviti na Instagramu

fotkanje trend obrada fotke photobooth trend filter kako napraviti izgled fotke

Još vijesti