TikTokerica Darcey

Čak i da se uopće nisi pripremila za fotkanje i nemaš šminku, kosa ti nije u nikakvoj frizuri, izgledaš kao da si tek ustala iz kreveta, ovaj će trik pomoći. Napravit će najveću moguću razliku, a uzeti ti samo koju sekundu vremena.

Nije bitno u kakvom si stanju i koliko si nezadovoljna sa svojim izgledom, uvijek postoji nešto što ti može malo popraviti izgled. Nekada će to biti osmjeh, nekada kut fotkanja, ali jedna stvar koja baš uvijek djeluje je sitnica koju možda i nesvjesno radiš kroz dan. Uvijek fotku možeš obraditi, ali ova je cura postala viralna sa svojim 5-sekundnim savjetom koji baš uvijek i kod svih pali.

Promjena izgleda šišanjem Dvije frizure i dvije različite osobe – ovaj dečko je dokazao kako frizura utječe na cjelokupni izgled

Pokazala je i na sebi kao primjeru. A to je da si popraviš kosu, na ovaj specifičan način. Razdijelila ju je po razdjeljku na polovicu i svaku polovicu kose zavrtila rukama na sljedeći način.

 

@darcey_connolly Me before every picture #fyp ♬ Admit it benson - Silv

 

Tako joj je dala volumena, a i čini se kao da ima frizuru. Iako ovo neće stajati dugo tako, bit će dovoljno dok se okine fotka kako bi na njoj izgledala odlično. Kada ti je kosa raspuštena, samo joj prije fotkanja na ovaj ili neki drugi način daj volumena, i izgledat ćeš si puno bolje. Iako je ona promijenila i kut snimanja, prije nego što je okrenula kameru možeš vidjeti koliko drugačije izgleda iz istog kao i prije vs. nakon što je ovako popravila frizuru. Definitivno ćemo ovo od sada koristiti prije svakog selfija!

Šiške za dužu kosu Šiške kao stvorene za dugu kosu – zbog ovih 5 ti frizura više neće izgledati beživotno i dosadno

Frizura izgledati bolje na fotki trik brzi trik prije fotkanja Izgled Viralno tiktok

Još vijesti