Duhovi

Ušli smo u listopad, mjesec kada je i Halloween! Slavi se po cijelom svijetu, a tematski partyji se održavaju i kod nas. Nije nikome strano ukrašavanje bundeva, maskiranje i sve što dolazi uz Halloween.

Idealna prilika da se zabaviš s frendicom, da usput nabavite neke nove fotke za društvene mreže, ali i da vam ostane uspomena! Ususret Halloweenu, mnogi se fotkaju maskirani u duhove – s frendicom, dečkom, kućnim ljubimcem… Ova je ideja izgleda sve osvojila. TikTok je prepun ideja za lokacije i poze. Ovakvu ideju uopće nije teško realizirati i ukoliko znaš nekoga tko kao i ti voli Noć vještica i voli se zezati, evo vam jedne besplatne aktivnosti za vikend ili dosadno popodne.

Zendaya - 4 Kako poslikati savršeni selfie? 6 pravila kojih se kod slikanja selfija drži Zendaya

Maskirajte se u duhove i napravite mali photo shoot. Zvuči komplicirano, ali nije niti malo. Glavne stvari koje vam trebaju su plahte i sunčane naočale. Plahte nećete uništiti jer ih ne morate rezati, što je dodatan plus. Samo ih trebate prebaciti preko glave, staviti naočale i pozirati.

 

@mikeymcbride Ghouls just wanna have fun @Jess. ✨👻✨ #fyp #ghostphotoshoot #spookyphotoshoot #ghoulsrule #ghoulsjustwannahavefun #halloween2023 #halloween #spookyvibes #ghostmode ♬ original sound - Natalie Woods

 

Na mobitelu možete namjestiti tajmer da okine fotku dok se namjestite. Ova je ideja osvojila TikTok posljednjih tjedana! Ljudi pokazuju kako su oni ispali na ovogodišnjim i prošlogodišnjim fotkama, a poze i ideje su top!

 

@paytonaliburris #fyp #photography #bestfriendphotoshoot #spookyseason #halloween ♬ Oh Klahoma - Jack Stauber

 

Fotke će izgledati posebno dobro ukoliko pronađete neku malo spooky lokaciju, a može biti dobra ideja i šuma. Trend maskiranja u duhove je tu i jedan je na koji možeš uskočiti i usput se dobro zabaviti. Garantiramo da će biti smijeha i da ćete imati jednu novu zajedničku uspomenu koje ćete pamtiti.

Na mobitelu Fotografije koje nikada nije loše imati u galeriji u mobitelu: Fotke ovih 10 stvari će ti dobro doći

fotkanje društvene mreže noć vještica halloween ideja trend fotkati se kao duh što ti sve treba

Još vijesti