Ariana Grande

Rupice na obrazima kakve ima primjerice Ariana Grande za mnoge su cure nešto što im je slatko i što žele, ali problem je da to ili imaš ili nemaš. Ne možeš ih nacrtati uz pomoć šminke ili napraviti na bilo koji drugi način. Ili?

Rupice na obrazima izgledaju slatko, kao da osobama daju neki posebni šarm, pa nije ni čudno da ih žele imati i oni koji ih nemaju. Nažalost, ovo nije nešto što se može fejkati ili napraviti uz pomoć šminke ili bilo čega drugoga – ili ih imaš, ili ih nemaš. Kao i za sve, ljudi na internetu imaju rješenje i za ovaj problem.

Barbie rep Ovog se proljeća nosi Barbie rep – nije ga teško napraviti, a izgleda preslatko

Nemaš rupice na obrazima, a želiš ih? Nema frke, postoji tutorial za DIY rupice kod kuće. Malo bizarno, ali funkcionira. Cura koja je objavila video kako ih napraviti je postala viralna, jer ovako nešto nikome nije palo na pamet, ali izgleda da sve zanima. Njena metoda stvarno napravi razliku. Pokazala je da ti za to trebaju samo dvije olovke i to je to.

 

@arwaakhu Reply to @selen_gue naturally get dimples #foryou #dimples #tips #hacks #selfcare original sound - ⬲

 

Najprije je na 30 sekundi stavila kažiprste u obraze i vrtjela ruke lijevo desno, a onda je iza toga, još dodatnih 30 sekundi na ista mjesta na obrazima stavila olovke, super su za to one za šminkanje, i vrtjela ih na tim mjestima. I nakon toga je imala slatke rupice na obrazima! Tehnika stvarno pali, ali nemoj očekivati da ćeš zauvijek ili dulje vremena imati rupice. Ovo će biti vidljivo toliko dugo dok poslikaš selfie – i to je to, vraća se sve na staro. Ali to je i očekivano. Jedini način ako želiš rupice za stalno je da odeš na operaciju, ali to je ipak malo pretjerano i nema smisla.

 

 

Cure puno toga oko svog izgledaju fejkaju na društvenim mrežama, a sada ispada da i ovo mogu fejkati. Ako ti se jako sviđaju rupice na obrazima, a nemaš ih, ovo može biti način kako možeš vidjeti kako bi ti stajale.

Outfit s košuljom Kako nositi košulju ovo proljeće? 5 kombinacija u kojima ona neće izgledati ozbiljno i poslovno

torbice Prave proljetne torbice okupirale su jedan curama drag dućan – baš ono što se sada nosi

rupice na obrazima kako napraviti trend

Još vijesti