Privatna klasična gimnazija

Da, škola je ozbiljna i većinu vremena je muka ići na nastavu i buditi se rano ujutro. Ali ima dana kada je odlazak u školu ipak mrvicu zabavniji. Ova je srednja škola pokrenula izazov koji je sve oduševio.

Privatna klasična gimnazija iz Zagreba je sve samo ne dosadna škola. Kao prvo, imaju TikTok! A kao drugo, imali su izazov za učenike koji je sve dobro zabavio i nasmijao. Da je barem više ovakvih dana u školi! Nekada se treba malo i opustiti u školi, a učenici ove gimnazije iz Zagreba imali su baš takav dan. Radi se o svjetskom trendu koji još nismo vidjeli kod nas, ali koji srednje škole izgleda počinju prihvaćati. Dan bez torbe. Kada se u školu stvari trebaju donijeti u bilo čemu što nije školska torba. Naravno, kreativnost se ovdje treba pustiti da ide kojim god luđim putem može. Privatna klasična gimnazija objavila je videu u kojem je pokazala svoje učenike koji su se priključili ovom trendu i donijeli knjige i pernice u školu u svemu i svačemu.

 

@privatnaklasicna Bring anything but a backpack day #dođiteupkg #fyp #foryoupage ♬ Hotel Room Service - Pitbull

 

Od kanti za boju, putnih kofera do klizaljki i sestrične. Bilo je svega! Najbolje da pogledaš u videu jer neke ideje su bolje i urnebesnije kada ih se vidi. Ne znamo je li u ovo bio uključen samo jedan razred ili više njih – i od koga je točno došla ideja, ali da je zabavno, definitivno je. U SAD-u je ovo hit već neko vrijeme i svako malo dođe video nekog od razreda koji su išli u školu bez torbi. Jedva čekamo vidjeti koji će sljedeći razred ovo napraviti i na kakve će lude ideje oni doći.

Tipkanje po tipkovnici Trik koji će promijeniti živote svim učenicima i studentima – jednostavniji način za kopiranje i lijepljenje teksta

učenica razmišlja Ne znaš koju srednju školu upisati? Postavi si ovih 5 pitanja kako bi odabrala najbolju za sebe

privatna klasična gimnazija Zagreb Škola izazov za učenike no backpack day

Još vijesti