Slika nije pronađena

Nikako da se drama privede kraju, prvo štrajk profesora, a sad još i suzavci u školama – nitko se nije najbolje snašao u ovoj situaciji i čekao se zadnji tren za evakuaciju.

Suzavac koji je jučer popodne bačen u Drugoj ekonomskoj školi u Zagrebu u zatvorenom je prostoru ugrozio stotine učenika, dojavio je čitatelj portalu Index.hr. 'Situacija je eskalirala i za više od jedne učenice je pozvana hitna pomoć jer je imala napadaj astme', dodaje.


Ono što je najšokantnije je to što prema navodu čitatelja, škola nije htjela odmah pustiti učenike iz zatvorenog prostora, nego je nastavila normalno raditi potpuno zanemarujući situaciju te kada se u školi potpuno nije moglo disati, raspustili su učenike.


Prema prvim informacijama, suzavac je u ovu srednju školu unio netko od učenika. Potvrdu incidenta dobio je Index.hr u zagrebačkoj policiji. 'Jučer, 14. listopada oko 15.40 sati u školi na Trešnjevci, nepoznati je učenik ispustio najvjerojatnije nadražujuće sredstvo, nakon čega je četvero učenika liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti. Kriminalističko istraživanje je u tijeku', stoji u priopćenju zagrebačke policije.


Foto: Unsplash/ Giphy

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Štrajk u školama: Svakog dana se mijenjaju škole koje štrajkaju, a sutra su na redu one u Zagrebu

Učenica nije htjela riješiti matematički zadatak u zadaći jer smatra da je uvredljiv

Srednjoškolci mogu doći do besplatnog putovanja vlakom – pogledaj zadovoljavaš li ti glavni uvjet

Zagreb Škola Učenici evakuacija suzavac vijest Ekonomska Škola

Još vijesti