torbice

Najjednostavniji način kako unesti malo boje u svoje outfite je kroz modne dodatke. Poput nakita, dodataka za kosu ili torbica. Zato su ove torbice došle baš u idealno vrijeme. A boje su totalno pogođene.

Torbice u boji su nam trik kako običan outfit učiniti proljetnim i malo zanimljivijim. Odmah će sve izgledati bolje uz zelenu ili pastelno plavu torbicu, ovisno o tome koje ti se boje više sviđaju. Iako se ove godine čini nam se sve nosi u oversized izdanju, kada su u pitanju torbice, i dalje su hit one male. Pogotovo one koje dizajnom podsjećaju na popularne Pradine torbice. Sada New Yorker ima itekako dobru zamjenu u koju su se mnogi zaljubili na prvi pogled. Ionako si Pradu ne možemo priuštiti, ali ove zato možemo.

@lizziemcfashion

telephone electrolightz remix - JP 🔥

Jedna ih je cura slučajno našla na polici, privukle su ju, a sada kada su svi saznali za njih, idu u ovaj dućan i oni koji inače tamo ne kupuju. Torbica dolazi u 5 boja, a svima su posebno zanimljive baš one proljetne, šarene. Nešto su što se trenutno jako nosi, a ovo je budžet verzija. Može poslužiti i kao super torbica za svečanije događaje, poput primjerice maturalne. Zato što je mala i ima krokodilski uzorak, izgleda fensi. Nitko neće niti moći pogoditi da je iz New Yorkera.

Pogledajte još:

Došlo je proljeće! Donosimo ti 9 prijedloga manikura koje su baš za ovo doba godine

Zara u novoj kolekciji ima svoju verziju najpopularnijih štikli na svijetu – i puno su jeftinije od originala

Proljeće je vrijeme za kožne jakne – ove se godine ne nose obične! Hit su ova 4 modela

torbice proljetni trend new yorker Moda

Još vijesti