Djevojka sluša

Internet osim raznih vizualnih iluzija nudi i one koje su vezane uz slušanje, a moramo priznati da su nam one možda i gore od onih vizualnih. To dokazuje i ovaj zvuk kojeg svatko čuje potpuno drugačije – neki čak čuju i 4 različite riječi!

Ovaj zvuk moraš čuti – radi se o triku za naše umove, odnosno o zvuku kojeg svatko čuje na različit način! Točnije, radi se o specifičnom izgovoru neke riječi, a ne možemo točno reći koje, s obzirom na to da ju svatko čuje drugačije.

Optička iluzija Optička iluzija koja će ti otkriti imaš li sretan život – što vidiš kada ju pogledaš?

Ovaj psihološki trik je izveden na taj način da kada čuješ zvuk, ćuti ćeš točno tu riječ koju u tom trenutku čitaš na ekranu.

 

@angietutorials Prova con entrambe..! #angietutorials ♬ Shoutout to the dead creators using this for likes - Will

 

 

 

@jamieraine_ This is mad try it, do you hear both?? #challenge #foryou #fyp ♬ Shoutout to the dead creators using this for likes - Will

 

Zanimljivo u svemu tome je da je to stvarno tako i da svatko čuje onu riječ koju je u tom trenutku pročitao na ekranu. Neki čuju čak i 4 potpuno različite riječi što nam dokazuje koliko ljudski um može biti fascinantan. Tako više nisu zanimljive samo one optičke iluzije, već i ovi psihološki trikovi koji su usmjereni direktno u ljudski um. Koju riječ ti čuješ?

psihološki trik zvuk drugačije riječi zastrašujuće

Još vijesti