Gledanje u oči

Nije baš svejedno kako ćeš nekoga gledati u oči. U pravoj situaciji i s pravom osobom, postoji način na koji ih trebaš pogledati i to će ih oboriti s nogu. Sigurno nisi nikoga pogledala na ovaj način jer ima nekoliko koraka. Zvuči čudno, ali kada vidiš o čemu se radi, imat će ti smisla.

Kada kažemo da gledanje u oči ima nekoliko koraka to na prvu zvuči kao da ćeš poput neke luđakinje buljiti u simpu, ali ne, zapravo se radi samo o tome da trebaš na sekundu pogledati u par različitih smjerova. Trik s gledanjem u oči koji bi ti trebao pomoći da osvojiš simpu je podijelila jedna djevojka koja tvrdi da ovo stvarno djeluje. Ali trebaju se ipak poklopiti neke okolnosti. Zapravo se radi o psihološkom triku. Prva i najvažnija stvar je da trebaš imati pripremljen teren, jer ovo neće funkcionirati ako pogledaš simpu s drugog kraja hodnika ili takve nekakve udaljenosti. Trebaš pokrenuti razgovor s njim (ili on s tobom, svejedno je), ali nasamo, bez ikoga drugoga. Kada imaš te dvije stvari riješene, onda tek dolazi vrijeme za glavni dio - pogled.

@sophieroselloyd

Hope this helps! Let me know in the comments if you want me to do any more tips💓

Emotional (Instrumental) - BLVKSHP

Ako ste u većoj grupi ljudi, onda ovo neće upaliti jer će mu pažnja biti posvuda, a ne isključivo na tebi. Ono što trebaš napraviti je pogledati na sekundu u njegovo lijevo oko, zatim u njegova usta pa onda u desno oko. Ovo sve treba trajati kratko, ne želiš se zabuljiti. Bitno je i da dok ga ideš pogledati na ovaj način on bude taj koji govori, a ne ti, jer ako pričaš, bit će koncentriran na tvoja usta, ali kada on priča, onda će mu fokus biti na tvom pogledu, a to je ono što želiš.

Može li ovo stvarno funkcionirati? Psiholozi tvrde da da! Gledanjem nekoga u oči daješ do znanja da su ti zanimljivi i da ti se sviđaju, a to će podići samopouzdanje i svidjet ćeš im se više. Ipak svi volimo znati da smo zanimljivi nekome. Pogotovo ako se radi o osobi s kojom ti se čini da imaš neku kemiju i da mu se mooožda sviđaš. Ovo u takvim slučajevima može upaliti. Ili ti barem pomoći da ga osvojiš.

Pogledajte još:

Stvari koje cure govore, a koje totalno zbunjuju dečke: Ovih 10 rečenica njihovom mozgu nisu jasne

Doručak pa pranje zubi ili pranje zubi pa doručak? Postoji samo jedan pravilan redoslijed – znaš li ga?

Misliš da nisi zgodna i privlačna? Ovih 9 stvari u izgledu se ne čine bitne, ali itekako jesu

zaljubljivanje pogled Gledanje u oči psihološki trik