Slika nije pronađena

Danas je u multipleksu CineStar Novi Zagreb (Avenue Mall) održana prva projekcija filma u 3D zvuku AURO u Hrvatskoj. Nakon tehničkih objašnjenja i AURO 3D prezentacije, okupljenim novinarima i stručnjacima za montažu zvuka prikazan je film Croods, najnoviji animirani hit DreamWorks Animation studija.

 

AURO 3D sustav instaliran je ekskluzivno u eXtreme dvorani multipleksa CineStar Novi Zagreb (Avenue Mall), čime je Hrvatska postala jedina zemlja u ovom dijelu Europe s ovako naprednom tehnologijom zvuka.

 


Današnja prezentacija zvuka budućnosti - 3D AURO je još jedan dokaz da CineStar prati sve tehnološke inovacije. Nastojimo u ovom segmentu uvijek biti među prvima u svijetu, kako bi našim vjernim posjetiteljima pružili maksimalni doživljaj i dodanu vrijednost. Svjesni smo da svako ulaganje dokazuje snagu našeg brenda i bez obzira na izuzetno visoke investicije uvjereni smo da posjetitelji to prepoznaju i vraćaju na pravi način.

Stoga ovim putem pozivam sve ljubitelje filmske industrije da dođu u multipleks CineStar u Avenue Mallu kako bi među prvima u svijetu uživali u zvuku budućnosti 3D AURO. Napominjemo da se ovaj maksimalni užitak ne naplaćuje dodatno i da je on uključen u standardnu cijenu ulaznice. Kako mi volimo naglasiti – u CineStaru uvijek dobiješ više izjavio je gospodin Damir Milinić, član uprave Blitz-CineStara.


 

AURO 11.1 pretvara surround zvuk u potpuno virtualno iskustvo 3D zvuka, pri čemu zvukovi dolaze iz čak 11 smjerova. AURO 11.1 projektiran je na tri prostorne osi – širina, dubina i visina - umjesto na dvije osi tradicionalnog surround zvuka. Ova tehnologija gledatelju omogućuje prirodniju i realniju percepciju zvuka. U prirodi je slušatelj sa svih strana okružen akustičnim ref¬leksijama koje su neophodne da ljudski mozak spontano i ispravno postavi zvučne izvore. To je temeljna razlika 3D i 2D audio sustava. 3D audio sustav omogućava gledatelju potpuni doživljaj zvučnih efekata što rezultira iznimno intenzivnim doživljajem!

 

Film Croods prvi je film u Hrvatskoj prikazan u ovoj revolucionarnoj tehnologiji. Riječ je o animiranoj avanturi smještenoj u prapovijest, koja prati pustolovine prve obitelji na svijetu. DreamWorks Animation studio na čelu s Jeffreyem  Katzenbergom već sad najavljuje 15 filmova koje ćemo u skoroj budućnosti moći slušati u AURO 3D zvuku.

3d zvuk auro