Slika nije pronađena

Zamisli situaciju. Voziš se tramvajem u školu ili čekaš bus na stanici i naravno skrolaš po Facebooku. Petra ima novu profilnu, Marko je prohodao s Ivanom, Nika i Lovro slave godinu dana i odjednom – BAM! Zvuk niotkuda!

Dakle, Facebook uvodi još jednu novost koja će se opako igrati s našim živcima. Naime, svaki video koji je objavljen na ovoj društvenoj mreži automatski će se reproducirati sa zvukom.


Čisto da razjasnimo – trenutno se video pokrene isto sam od sebe, ali moraš kliknuti na ekran da bi pokrenula zvuk. Sada će zvuk krenuti odmah kad i video.


S novom nadogradnjom zvuk će se automatski reproducirati te će se pojačavati i stišavati kako ti skrolaš po stranici, a još jedna novost vezana uz videozapise jest i mogućnost reprodukcije videozapisa kao 'slika u slici' unutar same aplikacije, ali i nakon napuštanja Facebooka. Dakle, kada izađeš iz Facebookove aplikacije, na ekranima će ostati mali ekran s videom kojeg si gledala.


Navodno su proveli istraživanje i mnogima se sviđa automatsko pokretanje zvuka. Mi se samo pitamo tko su ti ljudi? Već vidimo da ćemo pod satom biti opominjani zbog zvukova.

Foto: Pinterest/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Veza nije službena dok nije na Facebooku? Slavni kažu - fotka obavezno!

Pazi što objavljuješ: Evo što dečke najviše zanima na tvom Instagramu ili Facebooku

s+Koji blam: Situacije u kojima su se našli svi oni čiji roditelji imaju Facebook

zvuk novost facebook video

Još vijesti