Slika nije pronađena

U posljednje ima fkt puno dobrih horora – od filma 'It' samo se nižu... Nedavno smo vam predstavili 'Truth or Dare' i 'Hereditary', a sada je vrijeme da predstavimo jedan koji je pomeo konkurenciju i prije nego je stigao u kina.

Radi se o filmu 'A Quiet Place', čija se radnja vrti oko čudovišta koja će ubiti ljude ako ih čuju i zbog toga je jako važno da ostanu što tiši. Ako si potpuno nečujan, ostavit će te na miru, no čim napraviš i najmanji zvuk, uništit će te. Film je režirao John Krasinski, koji je ujedno ostvario glavnu ulogu u filmu uz bok svojoj ženi, Emily Blunt.

Filmski kritičari su oduševljeni i proglasili su ga remek djelom u zastrašivanju. Meredith Borders je za Slash Film napisala da je 'A Quiet Place' zbilja zastrašujući i da je Krasinski uspio napraviti totalno originalan film.


Kristy Puchko je također ostavila pozitivne kritike – ''A Quiet Place' je remek-djelo napetosti. On okreće vaše krikove protiv vas. Scene su toliko napete da se vaš želudac okreće'.


Dobre komentare polako je već teško i izbrojati.... Nijedan negativan ga uglavnom nije ni dotaknuo - ima 100% na Rotten Tomatoesu, a svi dobro znamo što to znači... Ipak, valja napomenuti da u kina diljem svijeta stiže tek 4. svibnja, a do tada ćemo se morati zadovoljiti s trailerom.


Foto: Twitter/YouTube/IGN

M.Z.


Provjeri još...

Jeste li dovoljno hrabri da pogledate trailer? Ovo je najstrašniji film godine!

OMG Lucy Hale izgleda prestrašno u novom hororcu – ovo je MUST WATCH!

Stigao službeni trailer – novi hororac bit će brutalan!

zastrašujuće a quiet place novo horor

Još vijesti