Pratnja na maturalnoj

Slavne osobe vjerojatno nisu niti svjesni koliko njihova pojava može nekome uljepšati dan, tjedan, godinu! Jedna se djevojka kroz školovanje susretala stalno s maltretiranjem vršnjaka zbog toga što je romskog porijekla, a sada je zasjala na maloj maturi.

Mia, učenica osmog razreda osnovne škole iz Vrbasa u Srbiji, mjesecima se morala nositi s konstantnim maltretiranjem vršnjaka i to samo zato što je romskog porijekla, nešto na što ona sama ne može utjecati. Djeca znaju biti zlobna, a nekada nisu niti svjesni koliko zbog ovakvih zezanja nekoga rastuže i koliko mogu utjecati na nečije samopouzdanje i život.

Maturalna večer Fotka s maturalne iz Banja Luke postala hit: Svi u haljinama i odijelima osim jednog učenika

Sve je krenulo tako da je netko na Twitteru objavio priču o ovoj djevojčici, a poznata folk pjevačica Seka Aleksić je to vidjela i odlučila reagirati i stati na stranu djevojčice. Na kraju osnovne škole učenici imaju nešto slično maturi na kraju srednje, a Mia nije imala s kim ići i tu je uletjela Seka. Javila se i rekla da će joj ona biti pratnja. I stvarno – ispunila je obećanje.

 

 

Ljudi su na društvenim mrežama apsolutno oduševljeni ovom lijepom gestom, a sretnija od svih je djevojčica koja nije mogla skinuti osmijeh s lica. Ne samo da nije morala ići sama na maturu, nego je došla s pratnjom o kakvoj drugi mogu samo sanjati! Rijetko tko se može pohvaliti da je na maturu došao sa Sekom Aleksić. Bilo da slušaš folk glazbu ili ne, sigurno znaš za ovu pjevačicu. Isto tako, voljela njenu glazbu ili ne, ne možeš reći da ova gesta nije nešto baš lijepo i da pjevačica ima veliko srce. Iako je time i sama dobila promociju, uljepšala je život djevojčici koja je zbog predrasuda koje ima društvo postala žrtva nasilja, a to se broji. Uvijek je lijepo čuti da je netko iskoristio popularnost za nešto ovako lijepo.

Haljine za maturalnu Je li ovo najluđi izgled na maturalnoj IKADA? Zmije, biseri i kruna sve u jednom outfitu

maturalna Mala matura Seka Aleksić pratnja na maturalnoj učenica maltretiranje u školi lijepa gesta pratnja za maturalnu

Još vijesti