Maturalna večer

Ono kad maturalnu večer ne shvatiš ozbiljno i odlučiš se malo zezati! Jer zašto ne! Jedan je učenik postao hit jer je na fotki sa svojim razredom ispao totalno poseban i mnoge je nasmijao.

Cure maturalnu večer shvaćaju puno ozbiljnije od dečki. One će se srediti i izgledati kao da su glavne glumice koje idu prošetati crvenim tepihom na premijeri svog najnovijeg filma. Uživamo u dugačkim haljinama i cijelom tom zvjezdanom izgledu. A dečki…dečke većinom nije baš previše briga kako će izgledati i neće oko traženja odijela napraviti toliki big deal kao što će cure oko haljina. S odijelima i ima puno manje izbora nego s haljinama pa ima smisla.

Mala torbica Što sve trebaš u torbici za maturalnu večer? Ubaci ovih 10 sitnica – dobro će ti doći

Na društvenim je mrežama ovih dana postala hit fotografija s maturalne večeri iz Banja Luke. Širi se posvuda jer jedan je učenik svima zapeo za oko. Dok su svi u haljinama i odijelima, on je došao u malo drugačijoj odjeći. Obukao se kao Spiderman!

 

 

Radi se o maturantima Tehničke škole u Banja Luci, kako piše Klix. Imali si fotkanje prije početka maturalne večeri, a fotka se proširila jer je učenik u Spiderman odijelu sve zabavio svojim lookom. Ne bi ovo svakome niti palo na pamet niti bi svatko htio doći u kostimu na maturalnu, ali izgleda da se ovaj maturant odlučio dobro zabaviti i malo našaliti. Je li imao odijelo negdje sa strane u koje se kasnije presvukao, ne zna se. Nije prvi maturant koji je ovako nešto napravio.

Maturalna haljina Slatka gesta: Na maturalnu je večer došla u haljini koju je na svoju maturalnu nosila njena mama

U komentarima je jedna korisnica rekla da je i pred prije par godina vidjela da su dva dečka došla na maturalnu večer u kostimima čarobnjaka. Iako možda Spiderman nije prvi, postao je viralni hit. Ako još uvijek ne znaš u čemu ići na maturalnu i hvata te panika – evo ideje.

Maturalna večer maturanti Viralno društvene mreže spiderman kostim na maturalnoj večeri balkan učenik na maturalnoj

Još vijesti