Maturanti iz Čakovca - 1

Za maturante je ovo zadnji tjedan srednje škole! Morat će se još samo vratiti napisati ispite državne mature i onda je to to! Većina zadnji tjedan iskorištava da se posljednji put u tom postavu podruži s ekipom iz razreda, a evo što rade maturanti iz 4.B iz Čakovca.

Maturanti velikog srca! Zadnji je tjedan srednje škole i svaki će razred taj tjedan iskoristiti na svoj način. Neki se moraju koncentrirati na ispravljanje ocjena i popravljanje prosjeka, drugi izlaze i zabavljaju se s prijateljima iz razreda, a treći rade dobra djela. Ovo je priča o maturantima koji su se odlučili za treću opciju. Srednja škola Čakovec ima itekako puno razloga za biti ponosna na svoje maturante. Izdvojili su se učenici 4.B razreda jer su zadnji tjedan škole između ostalog posvetili i za pomaganje drugima. S ove dvije lijepe geste su sve oduševili. Jedan dio maturanata je posjetio dom za starije te su se podružili s njihovim korisnicima – igrali društvene igre, ali im održali i malu predstavu.

Maturanti iz Čakovca - 2

Drugi dio maturanata je išao pomoći sklonište za životinje gdje su dostavili donacije u obliku hrane i dekica koje su prikupljali zadnjih dana, a osim toga su se naravno i poigrali s pesekima koji čekaju svoj zauvijek dom.

Maturanti iz Čakovca - 3

Škola se i javno morala pohvaliti jer ovo nije nešto što je tradicija među maturantima, a tko zna, možda bi mogla postati: "Bravo, bravo, bekači, završetak srednje škole začinili ste na najljepši mogući način!".

Transformacija za maturalnu večer Cura je na maturalnoj večeri izgledala kao Disney princeza – ljudi joj se ne mogu prestati diviti

Štikle Cipele za maturalnu večer: 15 lijepih štikli koje će ti podignuti cijelu svečanu kombinaciju

maturanti maturanti 2024 Hrvatska srednja škola čakovec dobro djelo lijepa gesta zadnji tjedan škole za pohvalu

Još vijesti