Galerija Baka Prase - 3 Baka Prase - 2 +0 Baka Prase - objava

Baka Prase često pokazuje da mu je stalo do njegovih pratitelja. Organizira velike i over the top nagradne igre, a sada dijeli nešto posebno.

Lijepo je vidjeti da je licima s društvenih mreža stalo do njihovih pratitelja. Svatko će to pokazati na svoj način – netko će se poslikati s tobom kada ga uhvatiš na ulici i biti super ljubazan, netko će darivati pratitelje preko nagradnih igri, a netko će ponuditi i priliku da ga upoznaš. Baka Prase je sada podijelio poziv za sve svoje pratitelje, točnije one koji su ove godine maturanti. Želi nekoga razveseliti i biti mu pratnja za maturalnu večer, točnije za ispraćaj na maturalnu večer. Treba samo poslati Baki sve glavne informacije i nekog će sretnika (a možda i više njih) odabrati da ih razveseli na taj dan. Prednost naravno imaju njegovi pratitelji iz Srbije, ali možeš se uvijek probati javiti odakle god da jesi i okušati svoju sreću.

Baka Prase - objava

Bilo bi jako fora doći na maturalnu večer s nekom poznatom osobom čiji si fan, a ovo nije prvi put da slavni, bilo influenceri ili pjevači, žele na ovaj način uljepšati dan nekome. Prijava ne košta ništa jer nikada ne znaš!

Mia Uzelac Domaća ljubiteljica second handa se udala: Influencerica je nosila malo drugačiju vjenčanicu

Ivana Knoll i Mirta Miler Top 10 najpopularnijih Instagram profila u Hrvatskoj - ovo su ljudi koje najviše nas prati

baka prase bogdan ilić objava maturanti lijepa gesta ponuda za maturante Maturalna večer

Još vijesti