Haljine za maturalnu

Za maturalnu večer većina cura želi izgledati posebno elegantno i svečano, kao da su zvijezde koje idu na crveni tepih neke dodjele nagrada. Čini se da je ova maturantica to shvatila dosta ozbiljno i izgledala je toliko ekstra da bi i neke slavne posramila.

Iako na maturalnoj želiš izgledati posebno, ipak trebaš imati na umu glavnu stvar: tamo se ideš zabaviti. Ako si u haljini koja izgleda lijepo, ali u kojoj se baš ne možeš kretati ili plesati, to bi ti moglo stvarati probleme. Koliko god htjela izgledati ekstra, ne vrijedi pretjerati i onda cijelu večer sjediti i paziti na outfit. Ne znamo kako se ova cura provela na maturalnoj večeri, ali jedno je sigurno, izgledala je posebno. Ovo je definitivno najluđi izgled na maturalnoj…pa vjerojatno IKADA. Prošli smo ti tjedan pokazali maturanta iz Banja Luke koji je došao na maturalnu iz zezancije u posebnoj obleki.

Maturalna večer Fotka s maturalne iz Banja Luke postala hit: Svi u haljinama i odijelima osim jednog učenika

Ovog puta ne bismo rekli da je u pitanju zezancija. Cura je došla u izgledu koji podsjeća na nešto što bi slavne osobe nosile na Met Galu. Toliko je ekstra. Haljina je puna bisera, na glavi ima neobični ukras/krunu na kojoj su i zmije, a imala je čak i plašt i prave, žive, zmije. Otišla je korak dalje od svih.

 

 

Je li to ipak malo previše za maturalnu večer? Vjerojatno. Ipak, ne može se poreći da izgleda WOW i da je postigla ono što je htjela: biti u centru pažnje. Video je postao viralan na društvenim mrežama i u komentarima su podijeljena mišljenja. Neki kažu da je ovo neprimjereno, drugi da je okej ako to ona tako želi. Što ti misliš?

Misliš li da je ovo malo previše za maturalnu večer?

Ukupno glasova:

Kada skine ukras s glave, zapravo cijeli look izgleda jako lijepo i elegantno i malo više primjereno za maturalnu.

Mala torbica Što sve trebaš u torbici za maturalnu večer? Ubaci ovih 10 sitnica – dobro će ti doći

Maturalna večer haljina outfit najluđi ikada maturalni izgled ekstra Maturantica društvene mreže pretjerano ili ne

Još vijesti