Supertalent

Ne kažemo da je kršenje pravila dobro, ali postoje situacije kada je u redu prekršiti pravila, a ovo je jedna od takvih situacija. Kada vidiš njegov nastup, bit će ti jasno zašto je žiri jednostavno morao napraviti nešto što nisu nikada od sad.

Reći da ovaj dečko nije supertalent je jednostavno krivo. Plesači na Supertalentu nisu novost, ali Musa Motha, kandidat s britanskog Supertalenta će ući u povijest. On nikako nije običan plesač. Vjerojatno ako si ikada gledala Supertalent znaš da postoji pravilo da svaki član žirija ima pravo jednom tijekom audicija pritisnuti zlatni gumb i tako poslati kandidata direktno dalje.

The Sacred Riana - 1 Cura čiji su nastupi na Supertalentu dobili titulu NAJSTRAŠNIJIH – i to s razlogom

Iako su u novoj sezoni britanskog Supertalenta svi članovi žirija već iskoristili svoj zlatni gumb, za ovog su dečka MORALI prekršiti pravila emisije. Po prvi put u povijesti prikazivanja Supertalenta, netko je dobio zajednički zlatni gumb, od svih članova žirija.

Musa je mladi dečko koji je zbog raka morao amputirati nogu, ali to ga nije spriječilo da se bavi plesom i da postane vrhunski plesač. Njegova je plesna točka vjerojatno nastup kakav još nikada nisi vidjela. Rasplakao je ljude, oduševio i inspirirao. Svi se slažu da je zavrijedio da se prekrše pravila i da dobije zlatni gumb, iako su svi mogući zlatni gumbi u toj sezoni potrošeni. U komentarima se javio i jedan doktor koji je rekao da ovo stvarno je supertalent, jer da ljudi koji su morali amputirati nogu, a koje je on do sada vidio, nisu imali toliko snage niti ravnoteže koliko to ima on. Izvesti to što je izveo on, po ovom je doktoru nešto izvanredno i posebno. Uz to, pokreti i gracioznost kojima pleše samo su dodatan dokaz da je Musa netko poseban.

Pobjednici sa Supertalenta Sjećaš li se svih dosadašnjih pobjednika Supertalenta? Evo tko je kroz godine sve pobijedio u Hrvatskoj

Uskoro na male ekrane stiže nova sezona Supertalenta! Kakvi će kandidati prošetati našom pozornicom i kakve ćemo sve talente imati priliku vidjeti, saznat ćeš već ove jeseni!

Supertalent kandidat upisao se u povijest žiri prekršio pravila plesač sa supertalenta

Još vijesti