Životinje na Supertalentu

U svakoj sezoni Supertalenta se na pozornici na audicijama pojavi barem koja životinja. Najčešće to bude pas, ali ima kandidata koji u svoje nastupe uključe i neke neočekivane životinje.

Obožavamo životinje! Kada se negdje pojavi pas, mačka ili bilo koja druga životinja, odmah smo zainteresirani. Na Supertalentu životinje nisu strana pojava. Nigdje ne piše da se ne mogu prijaviti primjerice i zečevi koji imaju neki talent. I tako su brojni ljudi kroz godine do sada došli na ideju da se prijave sa svojim ljubimcima.

The Sacred Riana - 1 Cura čiji su nastupi na Supertalentu dobili titulu NAJSTRAŠNIJIH – i to s razlogom

Ne moramo ti niti govoriti da su ovakvi nastupi totalno slatki i da su apsolutno sve osvojiti. Životinje se mogu naučiti svakakve trikove, a iako će ti na pamet možda prvo pasti psi, zapravo se i brojne druge životinje mogu naučiti sve i svašta. Na audicijama je tako bio i zec koji igra košarku, svinje koje znaju trikove pa čak i kokoš koja svira mali klavir!

Na najviše audicija sa životinjama ipak dolaze psi. U ovoj kompilaciji videa sa Supertalenta iz SAD-a i Velike Britanije možeš vidjeti 10 preslatkih audicija životinja. Ne znamo koja je bolja od koje! Definitivno će te nasmijati i zabaviti, jer tko ne voli slatke videiće sa životinjama?

Nastup na Supertalentu Najopasnije audicije na Supertalentu: Nastupi zbog kojih su natjecatelji stavili živote na kocku

Hoće li i na novima audicijama hrvatskog Supertalenta biti životinja? Nećemo morati dugo čekati kako bi saznali jer nove epizode stižu već ove jeseni na Novu TV!

Supertalent audicije sa životinjama životinje na supertalentu slatko zabavno

Još vijesti