Eseniia Mikheeva na Supertalentu

Tako je slatka! U američkoj verziji Supertalenta na audiciju je došla i sedmogodišnja djevojčica koja je osvojila i srca ljudi na internetu, ali i srca publike i žirija u studiju. Preslatka je, a s plesnim pokretima rastura.

Puna samopouzdanja, ali i skromnosti. Mlada natjecateljica sa Supertalenta osvojila je cijeli svijet, a ne samo publiku iz SAD-a. Eseniia Mikheeva ima samo sedam godina, a već pleše kao velika. U svoju je točku ubacila i akrobacije, a napravila je čak i špagu! Pozornica je bila njezina, a nije uopće upitno da je Eseniia talentirana. Kada je uz to i toliko šarmantna, nemoguće joj je odoljeti. Video je vrlo brzo sakupio nekoliko milijuna pregleda, a trenutno ima čak 6 milijuna!

U SAD-u kreće već 18. sezona Supertalenta, a ovo je jedna od natjecateljica koja će se boriti za pobjedu – i koja čini se ima dobre šanse s obzirom na to koliko je sve uspjela impresionirati.

Pobjednici sa Supertalenta Sjećaš li se svih dosadašnjih pobjednika Supertalenta? Evo tko je kroz godine sve pobijedio u Hrvatskoj

Ove jeseni nova sezona Supertalenta kreće i na Novoj TV! Jedva čekamo vidjeti nove kandidate i njihove talente.

The Sacred Riana - 1 Cura čiji su nastupi na Supertalentu dobili titulu NAJSTRAŠNIJIH – i to s razlogom

Supertalent Eseniia Mikheeva nastup Viralno supertalent natjecateljica plesni nastup

Još vijesti