Ivana Dugonjić u Supertalentu

O nekim se nastupima sa 'Supertalenta' priča jer su šokantni, o drugima se priča jer su toliko dobri da su svi ostali oduševljeni. Ivana je imala baš takav nastup. Iako joj je to zapravo bio prvi pravi nastup u životu, to je bilo to.

Netko može znati jako dobro pjevati, ali ako u svom nastupu ne pokaže emocije, neće niti osvojiti publiku. Natjecateljica koju smo mogli vidjeti sinoć u 'Supertalentu' nije imala problema s tim. Uspjela je čak i rasplakati najstrožu članicu žirija, Martinu Tomčić. To nije mala stvar! Sedamnaestogodišnja Ivana Dugonjić iz Banja Luke pokazala je svima kako se pjeva. Izvela je na audiciji pjesmu od Adele 'To Be Loved' – i u tren oka sve oduševila. Žiri nije skrivao oduševljenje i na kraju su joj svi ustali i dali takav pljesak kakav rijetko tko dobije.

 

 

Ivani je ovo zapravo bio prvi pravi nastup ikada! Još nikada u životu nije imala takav pravi, pred ovoliko publike. Žiri joj je rekao da je itekako talentirana, a Martina je priznala i da joj je bila bolja od Adele! Komplimenti su prštali sa svih strana, a ništa manje nije niti zaslužila.

 

 

Pjevanjem se bavi od 4. godine, a zna čak i svirati violinu! Iako je violinu u nekom trenu ostavila iza sebe jer je shvatila da to nije za nju, s pjevanjem se nastavila baviti. Priznala je da su joj solo nastupi stresni i neugodni, ali kada vidi da je uspjela prenijeti svoju emociju na ljude, to ju posebno razveseli. Sinoć je definitivno prenijela svoju emociju i na publiku u studiju, a i na gledatelje na malim ekranima.

Farija Gaši Definitivno zasluženi zlatni gumb – djevojka koja je u Supertalentu oduševila apsolutno SVE

Supertalent 2022. Ivana Dugonjić nastup

Još vijesti