Potpisivanje ugovora

Ona je svoju odgojnu metodu opisala kao dobru pripremu za život i načinu na koji će svoju kći naučiti nečemu, ali skoro nitko drugi se nije složio s njom. U komentarima je pokupila tonu hejta.

Neki roditelji imaju strože odgojne metode, a ova je mama jedna od njih. Podijelila je sa svima jednu od stvari koju je uvela sa svojom 18-godišnjom kćeri i za koju smatra da je bitan odgojni trenutak. Čim je završila srednju školu, mama je sastavila ugovor koji je tražila od nje da potpiše. Radi se o ugovoru o nastavku življenja kod kuće. Ukoliko se ne odseli i ostane doma nakon srednje, mora mjesečno plaćati najam od 100 dolara (što je oko nekih 750 kuna). I tako svaki mjesec. Mama je sve snimila i objavila, ponosna na svoju odgojnu metodu.

Maturantica Došla je na maturalnu večer s najslađom pratnjom ikada – maturantica postala viralna

Objasnila je da želi svoju djecu pripremiti za stvarni svijet, pošto je završila školu i punoljetna je, mora se naučiti stati na svoje noge. Ništa drugo ne mora plaćati, hranu, računa za svoj mobitel, ništa, samo tu mjesečnu stanarinu. Ali gotovo nitko drugi se ne slaže s njom da je ovo dobra ideja.

 

@c_d_g Rent a room🤷🏻‍♀️#droppinbytoshowlove🤟🏼 #daughter #mother #18 #leaseagreement #setupforsuccess #softplacetofall #saftynet #stayinhome #myhouse #myhousemyrules ♬ It's The Hard Knock Life - Annie Movie

 

Puno je ljudi u komentarima suglasno u tome da je ovo pravi način kako učiniti da ti se kći što prije odseli i prekine svaki kontakt s tobom. Jedna se čak osoba javila da su i njoj to roditelji napravili – i da sada više ne pričaju i nemaju nikakav kontakt. Mnogi misle da ovo nije način na koji joj pomaže da se pripremi za život već obrnuto. Trebala bi joj pomoći da si uštedi novaca dok živi doma. Svatko tko se javio, a čiji su roditelji imali ovu odgojnu metodu, danas ili više ne pričaju s njima ili to pamte kao lošu stvar. Kako bi ti reagirala da te roditelji traže da im plaćaš stanarinu ako ostaneš živjeti s njima nakon što završiš srednju?


Kako bi ti reagirala da te roditelji traže da im plaćaš stanarinu?

Ukupno glasova:

Menstrualni grčevi Kako bi se dečki nosili s menstrualnim grčevima? Stavili su im simulator koji rekreira jačinu bolova

životna lekcija plaćanje stanarine ugovor s mamom tinejdžerica

Još vijesti