Galerija Silia - 2 Silia - 1 Silia - 3 +5 Silia - 4

Danas, 17. svibnja, održava se prvo polufinale Eurosonga, a svaki od 15 izvođača koji će nastupiti je poseban i jedinstven na svoj način. Naravno, svi znamo da je Baby Lasagna najbolji, a sada je vrijeme da ti skrenemo pažnju i na predstavnicu Cipra.

Silia Kapsis je dokaz da ti nitko ne bi trebao moći rušiti snove s izgovorom da si premlada za nešto. Ona ima svega 17 godina, a nastupa ove godine na Eurosongu! Ujedno je i najmlađa natjecateljica koja će nastupiti ove godine. To ne znači da je išta lošija od drugih izvođača, dapače, upravo bi ti se zbog toga mogla i svidjeti!

 

Atmosfera na Europskome trgu - 5 Marko, glavu gore, ti si naš pobjednik!

Predstavljat će Cipar s pjesmom "Liar". Zabavna pop pjesma lako ulazi u uho, a mogla bi se svidjeti i tebi. Nije popularna kao Baby Lasagna, ali puno se ljudi već navuklo na njenu pjesmu i navijaju za nju.

Osim što dobro pjeva, Silia ima i plesne pokrete s kojima bi mogla osvojiti gledatelje. Na Eurosongovoj službenoj stranici otkrila je nekoliko zanimljivosti o sebi, a sada ti izdvajamo top 5 stvari koje bi ti mogle biti fora za znati.

1.Voli slušati Rihannu, Arianu Grande, Michael Jacksona i Jennifer Lopez
2.Pjesma na koju se uvijek razbaca je "Gasolina" od Daddy Yankeeja
3.Da bi se navikla istovremeno pjevati i plesati te skupiti kondicije, pjevala je svoju pjesmu "Liar" dok je trčala na traci za trčanje

 

4.Dok je odrastala, pjevala je u dječjim bolnicama i domovima za starije osobe kako bi donijela malo radosti ljudima koji tamo borave
5.Eurovizijski nastup koji joj se jako sviđa i koji joj je i inspiracija za njezin nastup je predstavnica Ciprusa Eleni s pjesmom "Fuego".

 


   Sve o Eurosongu pratite OVDJE

 

Eurosong 2024 Predstavnica Cipra Silia Kapsis najmlađa natjecateljica eurosonga tinejdžerica

Još vijesti