Menstrualni grčevi

Damo se kladiti da većina dečki misli kako cure pretjeruju kada kažu da imaju grčeve za vrijeme menstruacije i da ne mogu nikada. Sigurno misle da izmišljamo i radimo dramu. Svakom dečku koji to misli, treba priključiti ovaj uređaj.

Dečki nemaju pojma koliko menstrualni grčevi mogu biti bolni. Neke su cure sretnice i skoro ih uopće nemaju ili imaju jako slabe. Ima i onih koji svaki mjesec moraju piti tablete za bolove kakve grčeve imaju. Da bi i dečkima dočarale kako je to, ove su djevojke svojim boljim polovicama nabavile simulator za grčeve.

Test za trudnoću Koliko je normalno da menstruacija kasni? Postoji period gdje još uvijek nemaš razloga za brigu

Mali uređaj koji se spoji na trbuh osobe i koji rekreira kako je to imati menstrualne grčeve i koliko su oni zapravo jaki. Nagovorile su dečke da sudjeluju, a video je ispao smiješan i edukativan. Ispalo je da dečki nemaju pojma koliko menstrualni grčevi stvarno bole.

 

@benztraphouse The boys tried a period simulator #fyp #foryou #foryoupage #funny #periodcramps #periodsimulator #viral ♬ original sound - Benz Trap House

 

Svaka muška osoba koja misli da menstruacija nije ništa, trebao bi ovo isprobati na 10 minuta – i promijenio bi mišljenje. Barem se to dogodio ovim dečkima. Kada su pojačali uređaj na najjaču postavku i stavili ga i djevojci i dečku, ona je samo mirno sjedila i rekla da joj grčevi znaju nekada biti i jači od toga, a on je jedan vidno umirao od boli. Svi su se dečki izredali na uređaju, a niti jedan nije izgledao kao da mu je ugodno ili kao da mu bolovi nisu problematični. To je samo dokaz koliko dečki zapravo malo znaju o menstruaciji i kroz što mi cure prolazimo svaki mjesec.

Slika nije pronađena Paranoične misli koje sve cure imaju kada dođu oni dani u mjesecu

menstruacija menga menstrualni bolovi grčevi Dečki Reakcija

Još vijesti