Maturantica

Oduševila je i svoj razred, ali i cijeli internet. Nitko nije znao koga planira dovesti na maturalnu kao svoju pratnju, a kada se pojavila, dočekalo ju je ugodno iznenađenje.

Nekada ti se dogode u životu stvari koje nisi planirala, a to jako dobro zna i ova maturantica. Ona je s 14 godina, dok je još bila u srednjoj školi, ostala trudna. Iako su svi očekivali da će zbog toga fejlati srednju školu, ona im je svima pokazala da teen mame mogu sve. Rodila je dijete tako mlada, završila školu, položila sve ispite s dobrim ocjenama – i pojavila se na maturalnoj s pratnjom koja je rastopila srca njenih prijatelja iz razreda. Pranja joj je bio njen jednogodišnji sin.

Maturantica iz Ukrajine Fotka maturantice iz Ukrajine obišla svijet: Danas je trebala imati maturalnu večer

Sve je snimila njena ponosna mama. Kada je izašla iz auta kojim je došla na maturalnu, svi su joj klicali od oduševljenja.

 

@ashleighhazelton6

 

♬ original sound - Angel

 

Priznala je da nije očekivala toliku ljubav i podršku. Ispričala je za The Sun da se sjeća kako joj je puno prijatelja tijekom večeri priznalo da su se skroz rastopili kada su ona i mali Lorenzo izašli iz limuzine.

 

@ashleighhazelton6 I have no words for the vidoe #prom ♬ Pony x Only Girl In The World by Altegomusic - ALTÉGO

 

Bilo je ovo definitivno ugodno iznenađenje za sve. Ona je izgledala predivno u svojoj svečanoj haljini, a Lorenzo je bio slika i prilika pravog gospodina u svom malom odijelcu. Iako je teen mama, njen ju razred nije osuđivao i spremno su svi prihvatili ovu nesvakidašnju situaciju.

Maddie Lambert Iskustvo tinejdžerice koja je ostala trudna s 14 godina: 'Mislila sam da će me se moja obitelj odreći'

teen mama Maturalna večer Maturantica najslađa pratnja srednja škola