Djevojka bira dečka

Ova djevojka je odlučila uzeti stvari u svoje ruke kada je u pitanju biranje dečki. Odlučila je na prvom spoju sa svakim dečkom raditi jednu stvar koja će joj pomoći u odluci isplati li joj se opće da idu na idući spoj.

Ako netko ima kreativnu ideju kod biranja dečki, onda je to definitivno ova cura. Ona je odlučila svakom dečku s kojim ide na prvi spoj dati test inteligencije kako bi vidjela koliko su oni pametni i koliko znanja imaju, piše The Sun.

 

 

Napomenula je kako u pitanju ne mora biti neki matematičar, ali da želi znati s kakvim znanjem raspolažu dečki s kojima dejta. Osim toga, rekla je i ako osjeti osjećaje prema nekome tko je loše riješio test inteligencije, to joj i dalje nije dovoljno da ode s njim na drugi spoj.

via GIPHY

 

Zato dečki, ne morate biti matematičari, ali morate imati neko predznanje i biti aktualni unutar nekih tema u slučaju da još neka cura dobi ovakvu zamisao!

 

Slika nije pronađena Pitanja koja moraš postaviti prije nego što se vidite: 8 njih koja će ti olakšati susret uživo sa simpom

Slika nije pronađena Došao po nju na prvi spoj koji se pretvorio i u zadnji – prizor koji se ne bi svidio niti jednoj curi

prvi spoj dejt Test Inteligencije biranje dečki trik

Još vijesti