Sramežljiva cura na spoju s dečkom

Spojevi su stresni, pogotovo kada ideš na spoj s nekime tko ti se baš jako jako svidio. Naravno da se tada želiš potruditi što više očarati tu osobu – i tako si stvaraš dodatan stres.

Teško je biti samopouzdan kada si pod stresom i puna briga. Želiš da spoj prođe što bolje i želiš se potruditi biti najbolja verzija sebe, ali kada kreneš overthinkati, to te može odvesti u krivom smjeru. Jedan od najboljih recepata koji će ti pomoći dodatno osvojiti dečka koji ti se sviđa je da mu pokažeš koliko si samopouzdana. To je jedna osobina koju i cure vole vidjeti u dečkima, ali i dečki u curama. Privlače nas osobe koje traže samopouzdanjem, a evo kako i ti možeš postati takva osoba na svom sljedećem spoju.

1.Obuci odjevnu kombinaciju u kojoj se osjećaš najbolje
Od odjeće, preko cipela do šminke i frizure, sve neka bude ona opcija u kojoj se osjećaj najugodnije i najudobnije. Ovo nije vrijeme za eksperimentiranje i isprobavanje novih stvari. Kada ćeš biti u odjeći u kojoj se osjećaš ugodno, onda ćeš i biti samopouzdanija. Nemoj razmišljati o tome kako ga impresionirati izgledom i onda završiti u nečemu što nije „ti“.

2.Spremi teme za razgovor
Može se dogoditi neugodna tišina, to nije ništa neobično, oboje ste nervozni. Ono što možeš napraviti da to spriječiš je da unaprijed osmisliš par tema ili par pitanja koje možeš izvući u takvoj situaciji. Možeš si ih čak zapisati i u bilješke na mobitel da ih imaš pri ruci.

Cura i dečko na spoju Pročitaj prije odlaska na spoj: 10 rečenica koje će ti smanjiti stres prije spoja i dati ti dobar savjet

3.Odaberi lokaciju
Budi ti ta koja će odabrati lokaciju gdje ćete ići. Iako ti se može činiti da je to stresno, zapravo ćeš tako imati veću kontrolu nad situacijom. Možeš izabrati mjesto i aktivnosti koje voliš, lokaciju gdje inače ideš i gdje se osjećaš ugodno…to će ti sve pomoći da budeš samopouzdanija i na spoju.

4.Ako zezneš, nasmij se na svoj račun
Ako nešto krivo kažeš, napraviš ili nešto krivo skužiš, našali se na svoj račun. To je najbolje napraviti u takvoj situaciji. Dogodilo se, vratiti vrijeme ne možeš. Ako sve okreneš na šalu, na kraju će to ispasti jedan pozitivan trenutak sa spoja. Svi se nekada malo osramote, to ne mora biti kraj svijeta ili nešto što će ostaviti lošu sliku o tebi.

Slika nije pronađena Mjesta koja su loš izbor za prvi spoj: Ovih 8 izbjegavaj – a evo i zašto je svako od njih loše

5.Zamisli si u glavi da mu se već sviđaš, budi malo delulu
Bit će ti puno lakše ako samu sebe uvjeriš da mu se već sviđaš. Ovo je pravi trenutak za biti pomalo delulu. Smanjit ćeš si stres pozitivnim razmišljanjem. Uvjeri samu sebe da si pravi ulov i da je nemoguće da mu se ne svidiš.

6.Prije spoja slušaj svoju omiljenu glazbu i popričaj s frendicama
Da bi bila u što boljem moodu i da bi bila što samopouzdanija, slušaj glazbu zbog koje se osjećaš odlično. Prije odlaska na spoj pojačaj glazbu, pleši, pjevaj, kao da si u spotu! To ti može pomoći da se opustiš. Druga opcija može biti da nazoveš frendicu i popričaš s njom. Još jedna stvar koja provjereno smanjuje stres!

spoj dejt prvi spoj ljubav stres prije prvog spoja uspješan prvi spoj samopouzdanje samopouzdana na spoju osvojiti ga

Još vijesti